Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea și-a atras antipatia fanilor. „Nu fac nicio nuntă acum”. Mesajele postate de actor ridică semne de întrebare.

George Burcea și-a atras antipatia fanilor. „Nu fac nicio nuntă acum”. Mesajele postate de actor ridică semne de întrebare.
Cu ceva timp în urmă George Burcea a reușit să-i facă pe unii fani să-și pună mari semne de întrebare privind comportamentul actorului.

George Burcea face ce face și reușește mereu să atragă atenția. De data asta, a greșit-o grav.

George Burcea și-a atras antipatia fanilor. Mesajul postat de actor ridică mari semne de întrebare

Într-un live pe care George Burcea l-a postat recent pe contul de instagram, a făcut o declarație șocantă. Actorul a vorbit despre faptul că unele femei își merită soarta și trebuie să fie bătute. Din acel moment, mulți dintre următorii săi au început să-și pună tot felul de întrebări.

Keed de la Chefi la cuțite a reacționat imediat

Unul dintre cei care a reacționat imediat a fost Keed de la Chefi la cuțite care a postat pe contul său de socializare o fotografie cu Burcea. Acesta a trimis și un mesaj în care a scris ”RIP”, și ”Mi-a părut bine”. Așa cum ne-am fi așteptat, Keed a început să primească tot felul de întrebări de la fani care i-au cerut lămuriri.

Nu mai vrea să facă nuntă

Să fie oare mesajul lui George Burcea cu bătaie către vreo femeie care i-a greșit în viață? Oare ce părere are de cuvintele acestuia actuala sa iubită, Viviana Sposub? Nu de altceva, dar actorul a susținut cu tărie cu ceva timp în urmă că ea e femeia care l-a schimbat din toate punctele de vedere și pe care vrea să o ceară de soție. Acum însă și-a schimbat părerea și spune că nu vrea să mai facă și nuntă. Tot pe contul său personal, el a declarat că nu este pregătit pentru pasul cel mare.

„Uite așa, nu va mai fi”

„Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întâmplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi de mai bine de un an”, a spus George Burcea.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre