Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea vrea să-i arate Andreei că știe să iubească. Întrece orice limite și o face la televizor

George Burcea vrea să-i arate Andreei că știe să iubească. Întrece orice limite și o face la televizor
George Burcea și noua lui iubită, Viviana Sposub, par să nu se mai ascund deloc, deși, oficial, nu au confirmat relația. Dar ceea ce se vede nu lasă loc de interpretare. Un nou episod fierbinte s-a consumat în platourile de filmare în timpul emisiunii „Ferma – Orășeni vs. Săteni”, la Pro TV.

În ediția de miercuri seară a emisiunii „Ferma – Orășeni vs. Săteni” de la Pro TV, George Burcea și noua lui iubită, Viviana Sposub, s-au sărutat fără nicio jenă în fața camerelor. Audiența a rămas mută.  Și, evident, comentariile nu au întârziat să apară. Ana Lesko a glumit pe seama lui. „George, ce noroc că ai făcut duș, nu?”, a spus aceasta.

De asemenea, momentul a fost ironizat și de Ana Maria Ababei, care le-a cântat „Love is in the air”.

Sposub, declarație incendiară

„Reîntâlnirea cu George a fost foarte emoționantă. Nu mă așteptam să fie așa. M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd, dar mă gândeam că nu știu, nu neapărat că o să dăm uitării acel sărut din hambar, dar că o să ne comportăm așa cum eram și înainte”, a spus Viviana Sposub în cadrul emisiunii „Ferma – Orășeni vs. Săteni”.

„A fost o reală surpriză și m-am bucurat teribil să o văd pe Viviana”, a completat George Burcea în cadrul emisiunii respective.

Ce făcea, între timp, Andreea Bălan

Înainte de momentul respectiv, Andreea Bălan a fost prezentă într-un platou de televiziune, unde a vorbit despre noul ei single și viața de mamă.

În timpul momentului dintre George Burcea și Viviana Sposub, artista era acasă și publica pe story-ul de pe Instagram o filmare din dormitorul ei.

În clipul respectiv își legăna pe picioare fiica cea mică în timp ce citea o poveste pentru ambele fetițe. „Un bebeluș a căzut la datorie. Mai am unul, dar trebuie să termin Punguța cu doi bani, așa e?”, a întrebat artista în timpul înregistrării.

Sursa foto: Instagram, YouTube

Cu cine se pupă Virgil Ianțu în izolare? Are COVID-19

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre