Simona Ionescu / Redactor Șef

George Restivan spune care e motivul despărțirii de Adriana Bahmuțeanu. ”Nu vreau să le mai văd fețele”

George Restivan spune care e motivul despărțirii de Adriana Bahmuțeanu. ”Nu vreau să le mai văd fețele”
Un an și trei luni. Doar atât a ținut căsnicia Adrianei Bahmuțeanu cu George Restivan. În timp ce fosta soție a lui Silviu Prigoană spune că cei doi au rămas prieteni, americanul susține că nu vrea să o mai vadă niciodată pe fosta parteneră.

După ce Adriana Bahmuțeanu a anunțat că s-a despărțit de bărbatul cu care s-a cununat religios în Ucraina, a venit rândul acestuia să facă declarații.

George Restivan a spus că nu mai vrea să audă de Adriana Bahmuțeanu. I-a ajuns perioada petrecută cu ea, copiii săi și prietenii apropiați și spune că vrea să trăiască liniștit alături de băiatul său fără să mai vadă „fețele”. El s-a întors în America, acolo de unde venise ca să înceapă o relație cu Adriana.

Băieții insistau ca Adriana să se împace cu Prigoană

George susține că printre motivele care au pus capăt relației sale cu Bahmu se numără și faptul că băieții ei insistau să se împace în viitor cu tatăl lor, Silviu Prigoană. Un lucru de neacceptat pentru el. George s-a întors în America cu fiul său și spune răspicat că nu a rămas într-o relație de amiciție cu Adriana, ba chiar nu vrea să o mai vadă niciodată.

George: „Fratele vitreg al lui Blake s-a mutat cu noi și am știut, în acel moment, că s-a terminat”

George nu mai vrea să audă de Adriana

„Am făcut ceea ce orice tată cu picioarele pe pământ ar face pentru a-și salva fiul. De când ne-am întors în București, anul trecut după vacanța de vară din California, tensiunea din aer era atât de densă încât o puteai tăia cu cuțitul în casa din București, în care am stat.

Fratele vitreg al lui Blake s-a mutat cu noi și am știut, în acel moment, că s-a terminat pentru mine și Blake și că eram pe timp limitat în București. Fratele vitreg a fost gelos și rău cu Blake, fără să intru în detalii acum pentru că încă îmi trezește amintiri neplăcute”, susține româno-americanul.

George Restivan: „Nu vorbesc cu ei și nu o voi face niciodată”

George Restivan a dat detalii despre viața din familie și spune că nu a reușit să schimbe nimic deși a încercat.

„Am plecat cu o zi înainte și am lăsat totul în urmă. Nu-mi voi mai pune niciodată fiul în pericol. Pur și simplu nu suntem obișnuiți cu certurile de familie, furie, gelozie și nu vreau să învăț să trăiesc așa. (…) Eram pe punctul de a închiria un apartament pentru a mă muta cu Blake doar pentru a rămâne pentru el în București.

Dar partenera mea nu a acceptat. Și am plecat pe 16 decembrie. Ceea ce a pus capăt a fost faptul că, sub nasul meu, fiul iubitei mele îi cerea să se întoarcă la fostul ei soț pentru a fi din nou o familie împreună. Atunci am știut că este timpul să plecăm. (…)”.

George și-a retras copilul de la școala privată unde acesta învăța și au părăsit țara supărați.

„Nu vorbesc cu ei și nu o voi face niciodată! Nu sunt prieten cu Adriana și nici cu oamenii pe care i-am cunoscut cât am fost cu ea! Și nu vreau să le mai văd vreodată fețele! (…)”, i-a povestit George pe rețeaua de socializare unui prieten, potrivit Viva.ro.

George Restivan a părăsit România împreună cu fiul său în decembrie 2023, dar abia acum Adriana Bahmuțeanu s-a decis să anunțe ruptura.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre