Simona Ionescu / Redactor Șef

George Simion, un bărbat romantic. Iată ce i-a pregătit soției lui în luna de miere

George Simion, un bărbat romantic. Iată ce i-a pregătit soției lui în luna de miere
Liderul AUR și Ilinca au decis să plece în luna de miere, dar, din nefericire pentru tânără, vor sta doar trei zile.

După o nuntă ca-n povești, unde au venit mai mult de 10.000 de oameni, George Simion și Ilinca vor pleca în luna de miere.

O destinație inedită…

După o nuntă neobișnuită, George Simion și Ilinca vor pleca într-o lună de miere la fel de neobișnuită, liderul AUR anunțând că vor sta doar trei zile. Potrivit Click, cei doi au ales să meargă la Săpânța. Ei au primit o invitație chiar de la meșterul care a făcut biserica de lemn de la Măciuca, unde cei doi și-au unit destinele și au decis să o onoreze.

„Vrem să vizităm mai multe locuri în Maramureș”

„Am primit o invitație ca după nuntă să mergem în luna de miere în Maramureș chiar de la constructorul bisericuței unde ne-am cununat religios. Vrem să vizităm mai multe locuri în Maramureș, mergem la Săpânța. Acolo ne vom face luna de miere, stăm trei zile”, a declarat liderul AUR.

Cadou de nuntă de la Gigi Becali în valoare de 20.000 de euro

George și Ilinca au spus cel mai frumos da din viața lor pe data de 27 august, iar la nunta lor s-au distrat 10.000 de români. Aceștia au avut pe masă doar preparate tradiționale românești, de la sarmale la grătar de berbecuț, porc și mici până la tocană de vânat.

Chiar dacă Simion a spus că nunta nu va fi cu dar, unii invitați i-au oferit din puținul lor și liderului AUR, așa că au pus la bătaie suma de 10 și 15 lei. Cel mai darnic dintre toți a fost Gigi Becali, care a fost rugat să fie și naș, care a pus la bătaie brânză în valoare de 20.000 de euro. Nimeni nu știe cu exactitate câți bani s-au strâns la nunta politicianului, dar un lucru e sigur: el spune că îi va dona pentru ridicarea unui spital mobil.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre