Simona Ionescu / Redactor Șef

Gest emoționant de la Smiley pentru Gina, după nunta Monicăi Bîrlădeanu. „Cum te văd eu, nu te vede nimeni”

Gest emoționant de la Smiley pentru Gina, după nunta Monicăi Bîrlădeanu. „Cum te văd eu, nu te vede nimeni”
Smiley și Gina formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Sunt împreună de mult timp, iar anul acesta și-au făcut nunta, după șapte ani de relație. Au o fetiță care merge la grădiniță și par să fi găsit armonia în cuplu, astfel încât să se bucure de fiecare moment petrecut împreună.

Chiar dacă au o relație de lungă durată, Smiley nu ratează nicio ocazie să-i arate soției sale cât de mult o iubește. După nunta Monicăi Bîrlădeanu, unde, aparent, Gina Pistol ar fi petrecut mai mult timp singură, Smiley a făcut un gest emoționant și i-a dedicat o melodie. „Cum te văd eu, nu te vede nimeni”, i-a spus Smiley, pe versurile celei mai noi piese, care poartă exact acest titlu. Din Istanbul a făcut postarea, cu imaginea soției sale în fundal.

Smiley nu ratează nicio ocazie să îi arate Ginei cât de mult o iubește (Instagram)

Gina Pistol a cântat și a dansat la nunta Monicăi Bîrlădeanu

Gina Pistol s-a distrat copios la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu generalul SRI Valeriu Gheorghiță. Într-o ținută elegantă, asortată cu o pereche de pantofi care au atras toate privirile, Gina a pus mâna pe microfon și nu l-a mai lăsat până când nu a dat gata piesa „Se mărită Mona mea”. Momentul a fost surprins de mulți dintre invitații la nuntă.

Smiley apare și el în câteva din filmările oaspeților, distrându-se alături de soția sa și de Horia Brenciu, însă pare că nu a stat chiar până la final. Gina, în schimb, a fost sufletul petrecerii, la care au fost invitați și soții Martinaș, din Timișoara, nașii de botez ai Josephinei, respectiv de cununie ai Ginei și ai lui Smiley.

Gina și Smiley, escapadă în Istanbul

Se obișnuiește ca, după nuntă, imediat, mirii să plece în luna de miere. Momentan planurile noii familii Gheorghiță nu au fost devoalate. Însă Gina și Smiley „au furat startul”, ei plecând în voiaj înaintea mirilor, din câte se pare.

Gina și Smiley au postat, amândoi, imagini din locul în care au ajuns, seara trecută. Se pare că au plecat la Istanbul imediat după nunta Monicăi Bîrlădeanu (Instagram)

Seara trecută i-a găsit pe cei doi soți în Istanbul, pe malul Bosforului, de unde amândoi au postat imagini cu orașul văzut de departe și de sus. Smiley nu a ratat momentul pentru a-i arăta soției sale cât de mult o iubește și i-a făcut o declarație de dragoste în văzul lumii. El a distribuit o fotografie cu ei doi, având ca fundal sonor ultima sa piesă, „Cum te văd eu”.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri