Simona Ionescu / Redactor Șef

„Duelul” meniurilor de nuntă ale vedetelor. Gina și Monica s-au întrecut în finețuri gastronomice

„Duelul” meniurilor de nuntă ale vedetelor. Gina și Monica s-au întrecut în finețuri gastronomice
Două nunți au fost cu adevărat reprezentative pentru showbizul românesc. Ultima nuntă s-a desfășurat în weekend, între actrița Monica Bîrlădeanu și generalul SRI dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19. 

Privind în urmă, a fost un adevărat „duel” al meniurilor de nuntă oferite de vedete invitaților lor. Cei care au dat tonul rafinamentului au fost Gina Pistol și Smiley. Cei doi au făcut nunta în luna mai, cheltuind nu mai puțin de 100 de euro de persoană pentru meniul fiecăruia din cei 300 de invitați. 

Pe 27 mai, Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele după o relație de șapte ani. Evenimentul a avut loc într-o locație impresionantă, asemănătoare unei sere gigantice din sticlă, la Snagov, unde invitații au fost răsfățați cu mâncăruri alese. 

În luna mai, Gina și Smiley au cheltuit câte 100 de euro pentru meniul de nuntă serivit fiecăruia din cei 300 de invitați (Instagram)

Meniul lor a îmbinat preparate tradiționale cu fine dining, fiind compus din patru feluri de mâncare. A fost ceva complex și rafinat. Prețul meniului de nuntă plătit de Gina și Smiley a fost de 100 de euro. Acesta a inclus și aperitive, tartine, pișcoturi și prosecco. Printre felurile servite s-au numărat: file de doradă cu ierburi aromatice, sarmale cu mămăliguță și un fel principal format din mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, acompaniate de sparanghel și sos tartar. 

Pentru decorul floral, Smiley și Gina au apelat la o echipă de specialiști care au asigurat un aranjament elegant, clasic, cu flori în nuanțe de alb și crem. Candy-barul și băuturile au fost aduse din exterior.

Monica Bîrlădeanu a avut o nuntă cum a visat

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au spus „Da” în acest weekend, într-o ceremonie de vis organizată la Palatul Snagov. Nunta lor a început cu un vals al mirilor care a încântat toți invitații, iar petrecerea s-a încheiat cu un tort spectaculos de patru etaje. Meniul a fost unul exclusivist, oferind invitaților delicatese ieșite din comun. 

La câteva ore după nuntă, Monica a oferit primele declarații publice. Actrița a transmis cât de mult a însemnat această zi pentru ea. „Am avut o nuntă exact așa cum am visat amândoi: la un palat, într-o rochie de vis (de fapt, două rochii), într-un decor splendid, cu oaspeți aleși. A fost o seară magică”, a spus vedeta. 

Cum a arătat meniul de nuntă servit la petrecerea de după cununia Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță (Instagram)

La eveniment au participat personalități de marcă din showbiz, politică și lumea medicală, printre care Andreea Marin cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, Geanina Ilieș, Maria Buză, Andreea Raicu, Elvira Deatcu și Daciana Sârbu, dar și Gina Pistol.

„Duelul” meniurilor de nuntă ale vedetelor

Meniul de nuntă a inclus preparate sofisticate. Printre acestea, invitații au fost răsfățați cu: sturion rumenit (servit cu unt negru, icre de lămâie și crispy rucola, salată de cous-cous în foaie de orez copt și morcov caramelizat), sarmale în cuib (învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smântână, costiță și ardei iute), medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți cu ulei de măsline și aromați cu rozmarin sau pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă. Aperitivul a inclus ou de găină aromat cu sfeclă, somon file cu lămâie și portocale, piept de rață afumat cu dulceață de tomate și salată de creveți cu sos cocktail. Printre delicatesele servite s-au numărat și tartine cu icre roșii și negre, brânzeturi fine cu smochine și o terină de ficat de gâscă, acompaniată de dulceață de ceapă și biscuit sărat. 

Punctul culminant al serii a fost tortul miresei, înalt de patru etaje, decorat cu flori albe. Realizat din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool, tortul a fost atracția serii. Momentul tăierii tortului a fost de asemenea emoționant, când Valeriu Gheorghiță și-a sărutat cu pasiune mireasa, în aplauzele invitaților, înainte de a se îmbrățișa cu nașii lor, Mariana și Ionuț Tudorache, care le sunt prieteni apropiați. 

Cadouri pentru miri, inspirate de Victoria Beckham

Mirii au avut grijă să își răsfețe invitații până la final. Cadourile pe care aceștia le-au primit au fost expuse de la început, într-un spațiu special amenajat, provenind de la o celebră casă de parfumuri de nișă, care se află printre preferințele miresei.

La fel cum Victoria Beckham și-a răsfățat invitații la aniversarea ei de 50 de ani, oferindu-le cadou, la plecare, parfumuri din gama pe care o produce, Monica Bîrlădeanu a decis să ofere cadouri parfumate invitaților săi la nuntă.

Sursa foto/ video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri