Simona Ionescu / Redactor Șef

Gestul care i-a rupt inima. Ce cadou a primit Oana Sârbu de la fiul său, Alexandru

Gestul care i-a rupt inima. Ce cadou a primit Oana Sârbu de la fiul său, Alexandru
Niciodată nu și-a imaginat că fiul său o poate iubi atât de mult. Ce cadou a primit Oana Sârbu de la Alexandru.

Chiar dacă darurile au curs la aniversarea zilei de naștere, nici unul nu se compară cu cel al fiului său. Ce cadou a primit Oana Sârbu de la Alexandru.

Gestul care i-a rupt inima. Ce cadou a primit Oana Sârbu de la fiul său, Alexandru

Chiar dacă Oana Sârbu ține mult la viața intimă, atât de mult a impresionat-o cadoul de la fiul său, încât a făcut o declarație la ProTV. „El a apucat să-mi dea cadoul. A scos nişte bănuţi din puşculiţă, am mers la un magazin din cartierul unde locuim şi m-a rugat să-mi aleg ceva ce-mi place.

A pus şi de o ciocolată neagră, pentru că ştie că sunt înnebunită după ciocolata neagră. Mi-a făcut şi un desen. Am dosare întregi cu desenele lui. Mi-a desenat o inimioară şi flori, mi-a făcut dedicaţii. O să ştie să îşi cucerească foarte frumos iubita când o să fie puţin mai mare, pentru că e foarte romantic”, a spus solista la Pro TV, vizibil emoționată.

Alexandru a fost înfiat în 2009

La 53 de ani, Oana Sârbu nu-și arată vârsta și pare mai degrabă o adolescentă. Băiețelul ei, Alexandru, este la fel de talentat ca și mama sa și se pare că-i va călca pe urme. Micuțul face pian și Oana a spus la un moment dat că-i va fi alături indiferent ce meserie va dori să aleagă în viață.

Vedeta l-a înfiat pe Alexandru în 2009, atunci când avea o relație cu Robert Turcescu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă, după câțiva ani de relație s-au despărțit și fiecare a luat-o pe drumul său. Ulterior, Oana nu a mai fost văzută în compania niciunui bărbat. Robert Turcescu însă s-a căsătorit cu Oana Nuțu, care i-a dăruit o fetiță superbă.

Sursă foto: Instagram, Kfetele.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre