Simona Ionescu / Redactor Șef

Ghinion pentru Lidia Buble şi Andreea Bălan. Artistele au fost implicate în accidente auto. Cum se simt vedetele

Ghinion pentru Lidia Buble şi Andreea Bălan. Artistele au fost implicate în accidente auto. Cum se simt vedetele
Miercuri și joi au fost zile grele pentru Lidia Buble și Andreea Bălan. Ambele artiste au avut parte de incidente neplăcute.

Andreea Bălan și Lidia Buble au trecut printr-o sperietură zdravănă, dar amândouă artistele sunt bine.

Ghinion pentru Lidia Buble şi Andreea Bălan. Artistele au fost implicate în accidente auto. Cum se simt vedetele

Potrivi oamenilor legii, Lidia Buble nu s-a asigurat când a vrut să vireze dreapta și s-a ciocnit de o altă mașină, condusă de un bărbat. Și vedeta și celălalt conducător auto au fost supuși la etilotest, ambele ieșind negative.

Lidia Buble nu s-a asigurat

„La data de 21.09.2022, ora 21.41, la Biroul Accidente Ușoare s-a prezentat un bărbat, declarând că la aceeași dată, în calitate de conducător auto, a fost implicat într-un accident de circulație, în municipiul București, strada Virgil Madgearu, sector 1.

Ulterior, la data de 22.09.2022, ora 10.41, la sediul Biroului Accidente Ușoare, s-a prezentat si celalalt conducător auto implicat, Buble Lidia, care, la data de 21.09.2022, ora 12.15, a condus un autoturism, iar la intersecția str. V. Madgearu- bd. N. Caramfil, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare către dreapta, intrând în coliziune cu un auto, condus de către un bărbat.

Testare etilotest negativa ambii conducători auto. Accidentul a fost soluționat prin întocmirea unui proces-verbal de sancționare, numitei Buble Lidia, conform art. 54/1 si 10/1 din Oug 195/2002R precum si art. 3 din Lg 132/2017”, se arată în comunicatul emis de Poliţia Capitalei.

Andreea Bălan a fost lovită de un ucrainean

În ceea ce o privește pe Andreea Bălan, ea a fost accidentată de o mașină care nu a oprit la semafor. Din fericire, doar automobilele sunt avariate, artista și celălalt șofer fiind în afara oricărui pericol.

„La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, un bărbat, cetățean ucrainean, a condus autoturismul marca Audi A6, negru, pe str. Sibiu, sector 6. Când a ajuns la intersecția cu Bd. Timișoara, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric și a intrat în coliziune cu auto marca Range Rover, condus de numita BĂLAN GEORGIANA ANDREEA, în vârstă de 38 de ani.

În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismelor. Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Ușoare, pentru soluționarea accidentului, unde vor fi testați cu aparatul alcooltest”, au spus oamenii legii.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre