Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali face dezvăluiri din culisele nunții lui Simion. „A vrut să-i fiu naș, dar…”

Gigi Becali face dezvăluiri din culisele nunții lui Simion. „A vrut să-i fiu naș, dar…”
A început cununia religioasă a lui George Simion, iar Gigi Becali a dat primele declarații despre cea mai importantă nuntă din politica românească.

Într-o declarație pentru Realitatea, Gigi Becali a vorbit despre importanța nunții preferatului său, George Simion.

Gigi Becali, dezvăluiri inedite despre nunta lui Simion. „A vrut să-i fiu naș, dar…”

Gigi Becali a fost foarte ferm în declarațiile sale și a afirmat că nunta lui Simion este una bazată doar pe dragoste, iar cadoul pe care i l-a făcut, constând în două tone de nuntă, însumează nu mai puțin de 20.000 de euro. I s-a propus să fie naș, dar el nu a vrut, pentru că nu mai participă la petrecere. Și ca să ajungă doar la biserică, i s-a părut prea mult deranjul.

„De unde are bani? E treaba lui? Ce vă interesează pe voi? Sunteți invidioși pe dragoste?”

Ce a fastuos aici? Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face toate pe față, primește cadou de nuntă brânză, berbecuți… Lumea e invidioasă pe dragoste. Am eu nevoie de ceva de la Simion? I-am dat din dragoste. Și n-am nevoie de el și nu mă duc la nuntă. (…) A vrut să mă pună naș, dar i-a sus că nu mai merg la masă, eu distracțiile nu le mai vreau, decât în biserică. Am vorbit cu Teodosie și a spus să vin măcar a biserică. Dar să merg la Sibiu pentru două ore…

El a făcut totul cu dragoste. A, că, după aia sunt anumite consecințe și va câștiga politic, poate că s-a gândit puțin și la asta. Dar nu cred că doar pentru asta. Dacă vrei să faci o biserică la tine în curte sau unde vrei, sfintește locul un episcop și faci un altar. Acolo nu mai are voie să fie nimic decât biserică. El a construit o biserică și aia nu se va demola niciodată, că e altar. (…) De unde are bani? E treaba lui? Ce vă interesează pe voi? Sunteți invidioși pe dragoste?

„O să vină 20.000 de oameni la nuntă să mănânce brânză de la Becali”

Pe de altă parte, Becali crede că la nuntă vor veni în jur de 20.000 de oameni, care vor dori să se distreze dar și să guste din brânza lui. „Sunteți mereu ca Gică Contra. Dacă Becali a vrut să-i dea brânză de 20.000 de euro care-i problema altora? Ce treabă au procurorii? Nu aveți ce să-i găsiți Deocamdată.

Când o conduce el ministere și guverne, mai vedem. Dar acum, ce treabă are el cu corupția? (…) O să vină 20.000 de oameni la nuntă să mănânce brânză de la Becali. Eu le-am spus să o lase 4-5 ore la apă rece, ca să iasă sarea. Noi trebuie să ne bucurăm că mai există oameni care facă așa ceva. Cu carisma și dragostea lui. E bucurie acum, nu tristețe. El este președinte de partid, n-a fost taică-su comunist, nu i-a dat nimic nimeni”.

Nici un coleg de partid nu a onorat invitația. A venit însă Adriana Bahmuțeanu

Deocamdată nici un coleg de la alt partid nu a venit la nuntă, deși au fost invitați, iar Becali a găsit explicația. Ei nu au venit pentru că nu va fi simpatizat. „El i-a invitat ca și români, ca și colegi. Dar sunt într-un război politic. (…) Avem nevoie de un om ca Simion, naționalist, patriot, care să atragă poporul spre ceva tradițional, care să nu permite să cedeze poporul.

Hai să fim oameni, creștini, să le urăm viața lungă. (…) Pe mireasă nu o știu, doar am văzut-o la telvizor și mi s-a părut o fată foarte deșteaptă”. Până în acest moment au ajuns aproape 2000 de oameni, care au venit cu pancarte tricolore și tot felul de tricouri cu noțiuni naționaliste. Printre cei care au ajuns să-i fie alături lui Simion s-a numărat Adriana Bahmuțeanu. Bruneta a ținut cont de dorința acestuia și s-a îmbrăcat într-un fustă lungă, albă și o ie tradițională alb cu roșu.

Sursă foto: fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre