Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali, pregătit să țină în frâu tot partidul AUR. Le aduce „brânză de la patron”

Gigi Becali, pregătit să țină în frâu tot partidul AUR. Le aduce „brânză de la patron”
Gigi Becali e expert în brânză și nimeni nu poate să contrazică acest lucru. Ce mănâncă latifundiarul.

Suflet mare, Gigi Becali îi ajută pe toți cei care au nevoie. Și nu doar cu bani, ci și cu… brânză.

Implicarea lui Gigi Becali nu are limită. Există „brânză de la patron”. „Nu poate nimeni să mă jignească spunându-mi că sunt cioban…”

Mai sunt doar câteva zile și liderul AUR, George Simion își va pune pirostriile. Politicianul susține că până în acest moment au anunțat că vor veni la eveniment nu mai puțin de 11.000 de suflete, așa că e cu pregătirile în toi. Toată lumea va trebui să poarte ie, este dorința lui Simion, iar masa va fi pusă pe baloți de paie.

Mirele spune că stă bine cu pregătirile pentru nuntă, mai ales că a primit ajutor și de la Gigi Becali, care-i va trimite nu mai puțin de 2000 de kilograme de brânză pentru invitați. “Organizarea merge foarte bine, tocmai ce am plecat de la domnul Gigi Becali, care ne va ajuta cu 2.000 de kilograme de brânză. O să avem și mămăliguță cu brânză.”, a declarat George Simion, potrivit Evenimentul Zilei.

Brânza lui Becali intră și în meniul fotbaliștilor de la FCSB

Potrivit informațiilor oferite de Gsp, jucătorii de la FCSB mănâncă tot brânză de la Becali, cunoscută ca și „brânza de la patron”. Acest lucru se vede în meniul jucătorilor, în timp ce mezelurile sunt de la o firmă recomandată de afacerist. Becali crește oile în Pipera, în apropierea casei sale și garantează pentru produsul său.

„Mănânc doar branză făcută de mine și o mănânc cu orice: cu piersici, cu cireșe, compot, pepene, ciorbă, muștar, porumb, orice, orice! Brânză la fiecare masă și cu orice, acesta e meniul meu. (…) Nu poate nimeni să mă jignească spunându-mi că sunt cioban, deoarece recunosc chiar eu că sunt din familie de oieri. Dar e o diferență, eu nu eram cioban, ci patron de oi și mă îmbrăcam și pe atunci cel mai elegant din București”, a mărturisit Becali cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: gsp

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre