Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali și teoria lui despre vaccin: „E științific aici… aaa, bate câmpii Becali. Nu bate câmpii Becali!”

Gigi Becali și teoria lui despre vaccin: „E științific aici… aaa, bate câmpii Becali. Nu bate câmpii Becali!”
Patronul FCSB, Gigi Becali, nici nu vrea să audă de vaccinare. Latifundiarul a explicat și motivul pentru care a luat această hotărâre.

Gigi Becali e mai hotărât ca niciodată. Nu acceptă să fie vaccinat nici dacă cineva îl va amenința cu pistolul. De ce procedează așa patronul roș-albaștrilor?

Gigi Becali refuză cu desăvârșire să se vaccineze

În cadrul unui interviu televizat, Gigi Becali a făcut deliciul telespectatorilor când a explicat cu lux de amănunte de ce refuză categoric vaccinul. Primul motiv pe care afaceristul l-a explicat este faptul că nu are încredere în serul administrat românilor.

De asemenea, el consideră că el este mult prea apropiat de Mântuitorul Hristos și, în acest context, nu mai are nevoie de nimic pe această lume. Mai mult, Becali spune că nu ar ceda nici dacă cineva l-ar amenința cu pistolul.

„Apasă, mă, pe trăgaci, nu îmi pune niciun vaccin mie, mă!”

Vaccinul nu îl fac nici dacă acuma vine unul aici cu serul și aici unul cu pistolul și zice: băi eu acum o să apăs pe trăgaci: Apasă, mă, pe trăgaci, nu îmi pune niciun vaccin mie, mă! Dacă am trăit până la vârsta asta și acuma m-am apropiat de Hristos, pentru ce eu să pierd eu viața mea?

Păi o să spuneți, stai, dom’le, că n-are nicio legătură. Păi are legătură științifică, că e științific aici… aaa, bate câmpii Becali. Nu bate câmpii Becali!”, a declarat Gigi Becali.

Nu vrea să facă parte din categoria celor care au reacții adverse

Mai există însă un motiv care-l ține pe Becali departe de vaccin. Faptul că îi este frică și că nu vrea să facă parte din categoria persoanelor care e posibil să aibă parte de reacții adverse. Asta pentru că e convins că acest vaccin atacă unele persoane la nivel molecular.

„Păi el e ARN intră în genom, intră în genă, te modifică genetic”

„Eu spun ce spun oamenii de știință. Păi el e ARN intră în genom, intră în genă, te modifică genetic. Adică, cu alte cuvinte, eu de unde știu că iubesc, vrei să nu mai iubesc? Să devin animal? Bă, tată, nu la toată lumea, dar pe unii îi atacă genetic. Pe unii. Poate sunt eu unul din ăia pe care-l atacă genetic. Nu vreau, mi-e frică”, a mai spus omul de afaceri.

Răzvan Simion e gata să treacă într-o nouă etapă. Ce are de gând cu iubita sa, arhitecta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre