Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Hadid, frumoasa Hollywoodului, arestată pe aeroport după ce polițiștii i-au deschis bagajul. America e în stare de șoc

Gigi Hadid, frumoasa Hollywoodului, arestată pe aeroport după ce polițiștii i-au deschis bagajul. America e în stare de șoc
Gigi Hadid a fost arestată și acuzată de posesie de marijuana și accesorii pentru droguri după ce a zburat săptămâna trecută în Insulele Cayman din SUA. Supermodelul, în vârstă de 28 de ani - care călătorea cu prietena Leah Nicole McCarthy - a sosit într-un avion privat pe Aeroportul Internațional Owen Roberts pe 10 iulie și a trecut prin vamă cu bagajele sale în care agenții vamali și de control de frontieră găsind o cantitate mică de ganja și ustensile folosite pentru consumul de ganja după ce i-au scanat bunurile.

Acum vedeta a vorbit despre drama ei juridică într-o nouă postare pe Instagram. S-a stabilit că marijuana era „doar pentru uz personal”, dar Hadid și McCarthy au fost arestate sub acuzația de „suspiciune de import de ganja și de import de ustensile folosite pentru consumul de ganja”. Canabisul în Insulele Cayman este ilegal, doar utilizarea limitată a uleiului CBD a fost permisă în scopuri medicale din 2016.

Gigi Hadid a fost arestată pentru posesie de marijuana

Ele au ajuns la Centrul de Detenție Regal din Insulele Cayman și ulterior au fost eliberate pe cauțiune, în așteptarea urmăririi penale, relatează publicația locală Cayman Marl Road. Hadid și McCarthy au apărut la 12 iulie în fața instanței și au pledat vinovate. Amândouă au fost amendate cu 1.000 de dolari și au evitat astfel notarea condamnării în cazierul lor.

Gigi Hadid a ieșit din arest pe cauțiune

După ce a scăpat, vedeta a intrat pe Instagram, într-o aparentă glumă despre arestarea ei, pentru a împărtăși o serie de noi fotografii în bikini din vacanța ei, intitulate: „Totul e bine când se termină cu bine”.

După ce a ieșit pe cauțiune și a plătit amenda de 1000 de dolari pentru fapta sa, vedeta s-a bucurat de vacanță

Reprezentantul lui Hadid a declarat: „Gigi călătorea cu marijuana cumpărată legal în New York cu o licență medicală. Este, de asemenea, legal, pentru uz medical în Grand Cayman din 2017. Cazierul ei rămâne curat și s-a bucurat de restul timpului petrecut pe insulă”.

Super modelul a plecat în vacanță alături de prietena sa, Leah Nicole McCarthy

Vedeta nu a lăsat arestarea să o tulbure de când a ajuns în vacanță, împărtășind o multitudine de fotografii amuzante în bikini și pozând cu prietenii ei.

Fostul iubit a recunoscut scandalul cu soacra

Întreaga întâmplare are loc la scurt timp după ce Zayn Malik, fostul iubit al lui Gigi Hadid, a rupt tăcerea cu privire la confruntarea sa cu mama ei, Yolanda Hadid, în urma căreia s-a ales cu  patru acuzații de hărțuire. Fostul star One Direction, în vârstă de 30 de ani, a pledat că nu contestă acuzațiile, după ce ar fi împins-o într-un dulap și ar fi numit-o „f*****g Dutch sl*t”, în septembrie 2021. Documentele instanței au arătat că el a trebuit să efectueze 360 de zile de probațiune, pe lângă faptul că a urmat un curs de gestionare a furiei.

Gigi Hadid și fostul iubit, Zayn Malik, au o fiică de doi ani împreună.

În timpul unei apariții la podcastul Call Her Daddy, Zayn a declarat că el crede că a gestionat situația „în cel mai bun mod” și a descris incidentul ca fiind „probleme de familie”. Cântărețul a declarat: „Nu mă implic când oamenii vorbesc online. Cel mai valoros lucru pentru mine este timpul și nu vreau să mă justific. Am știut care a fost situația și am știut ce s-a întâmplat, iar persoanele implicate știu ce s-a întâmplat și asta este tot ce contează.

Nu am vrut să atrag atenția și nu am vrut să am un schimb de replici negative cu ea [sau] orice fel de poveste pe care fiica mea să o citească în cele din urmă.  Cred că am abordat situația în cel mai bun mod și asta este tot ce trebuie spus. A fost multă negativitate. Sunt probleme de familie pe care aș prefera să le păstrez în familie. Sunt foarte implicat cu copilul meu, dacă aș putea avea 60%, aș accepta”.

A fost ceartă cu agresiune fizică și verbală

Pe 29 septembrie 2021, Yolanda a mers la proprietatea pe care Zayn o împărțea atunci cu fosta lui parteneră, Gigi Hadid, în timp ce ea era la Paris, unde prezenta modă. Zayn a fost acolo, deși nu este clar dacă fiica lor Khai, acum în vârstă de doi ani, a fost acolo. Ce a urmat nu este clar, dar cei doi au început să se certe, iar Zayn „a apucat-o pe Yolanda” și a „împins-o” într-o comodă. De asemenea, el a certat-o, strigând: „Stai departe de [fiica mea] f*****g”, de asemenea numind-o pe Yolanda „f*****g Dutch s**t”.

Se spune că a sunat-o pe Gigi la Paris și i-a strigat la telefon: „Pune-ți niște f*****g ouă și apără-ți partenerul împotriva mamei tale f*****g în casa mea”. Un agent de securitate a fost de față, potrivit documentelor din instanță, iar Zayn a țipat la el: „Ieși dracului din casa mea f*****g polițist”. La un moment dat, el s-a referit la faptul că a conceput-o pe Khai cu „f*****g sperma care a ieșit din f*****g c**k-ul meu”.

Gigi Hadid și Zayn Malik sunt părinți cu drepturi agale pentru fiica lor

Gigi a refuzat să comenteze în detaliu acest subiect, dar a dat atunci o declarație prin intermediul reprezentantului ei, în care spunea: „Gigi se concentrează doar pe ce e mai bun pentru Khai. Ea cere intimitate în această perioadă”.

Zayn a postat o declarație pe rețelele de socializare în care a confirmat că a existat un incident, că a pledat că nu contestă (deși nu era clar la momentul respectiv că a fost acuzat penal) și că doar a încercat să își protejeze fiica.

El a negat că ar fi lovit-o pe Yolanda, așa cum fusese menționat în presă, pe surse, mai arată Daily Mail. În timpul aceluiași podcast menționat, Zayn a discutat despre cum e să se implice în creșterea fiicei sale. „Co-părinții sunt buni, da. Avem o relație foarte bună pentru Khai. Ea este cea mai importantă. Merge bine, cred”. Zayn, care locuiește acum la o fermă din Pennsylvania, a discutat despre dorința de a-i oferi fiicei sale o viață cât mai privată și simte că și-a „reînviat” propria copilărie prin intermediul ei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre