Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina a rupt barierele! A povestit momentele intime cu Smiley. Are legătură cu sarcina

Gina a rupt barierele! A povestit momentele intime cu Smiley. Are legătură cu sarcina
Însărcinată în patru luni, Gina Pistol se bucură de fiecare clipă a maternității și și-a luat fanii alături de ea în această nouă aventură. Frumoasa lui Smiley a încălcat însă regula supremă și a povestit lucruri intime.

Andrei „Smiley” Maria a făcut un pact cu Gina Pistol atunci când s-au cuplat, în urmă cu mai bine de trei ani. Aceștia și-au reamintit despre acest pact constant și nu l-au încălcat niciodată: „Nu spunem nimănui detalii din viața noastră intimă!”.

Gina tocmai a încălcat acest pact, dar are o scuză. E vorba despre sarcina ei, despre momentele neprețuite ale maternității. Și cum ea e foarte emotivă în această perioadă, prezentatoarea de la Chefi la cuțite a oferit aceste detalii cu ochii umezi, ca și cum ar scăpa o lacrimă în orice moment.

„Mă uitam aseară pe tot dosarul ei (n. fiicei lor) cu toate ecografiile. Bineînțeles că dacă la început nu înțelegeam nimic, acum parcă începe să prindă formă. La ultima, la morfologia trimestrului II am văzut-o și am început să ne dăm seama de trăsăturile ei. A fost minunat!”, a povestit Gina. „Întrebam la orice: E normal să fie așa?”, a mai spus iubita lui Smiley, care a profitat de moment și a mulțumit și medicului care o îngrijește în sarcină.

Smiley s-a rugat ca Dumnezeu să-i lumineze viața, iar Gina a rămas „miraculos” însărcinată

Andrei „Smiley” Maria, artistul pe care toată lumea îl îndrăgește de aproape două decenii, este un om cu credință.
El a fost într-un pelerinaj, în urmă cu mai mulți ani, la Sfântul Munte Athos, unde s-a rugat pentru binele său și al familiei sale. În scurt timp, întâmplător sau nu, Smiley a format un cuplu perfect cu Gina Pistol și, deși medicii i-au spus că ea nu va putea avea copii, în urmă cu patru luni „minunea” s-a înfăptuit.

Acum amândoi așteaptă să treacă timpul repede și, la sfârșitul lui ianuarie, începutul lui februarie, să-și primească „Gărgărița” cu brațele deschise.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre