Simona Ionescu / Redactor Șef

Gogoșile Vulpiței. Ce daruri spune că a primit de la noii vecini

Gogoșile Vulpiței. Ce daruri spune că a primit de la noii vecini
Vulpița și Viorel Stegaru sunt entuziasmați peste măsură, pentru că s-au mutat într-o nouă locuință. Soții Stegaru își țin fanii la curent cu întâmplările din viața lor și le-au arătat imagini din casă și felul în care au fost întâmpinați.

Cei doi au povestit cu mândrie pe canalul lor de Youtube că au avut parte de o primire călduroasă din partea vecinilor, care le-au oferit și daruri.

 „Am primit gogoși și cafea de la vecini”, le povestește Vulpița fanilor.

Cei doi soți s-au mutat recent în Buzău, acolo unde au primit în dar o casă de la un telespectator care s-a arătat a fi impresionat de traiul sărăcăcios pe care îl duceau Stegarii la Blăgești.

Cum este noua casă în care locuiesc Vulpița și Viorel Stegaru

Vulpița și Viorel au mers la noua locuință zilele trecute și s-au arătat a fi de-a dreptul impresionați de ceea ce au găsit la locația cu pricina.

Mobila este destul de veche, așa că este loc și de mai bine. Pentru asta, Stegarii trebuie să muncească din greu, pentru a putea să renoveze noua lor locuință. Până atunci, se pot bucura de faptul că au apă potabilă, o fântână, o curte foarte mare și o sobă tradițională de teracotă, pentru a le aduce aminte de Blăgești.

Singura nemulțumire a celor doi soți se pare că este faptul că nu au toaletă în casă, însă acest aspect este irelevant pentru ei, din moment ce nici la Blăgești nu există luxul din lume.

Viorel va căuta șă găsească ceva de lucru în zonă, pentru că și el și Vulpița vor să o aducă lângă ei și pe fata cea mare, rămasă acum în grija bunicii.

Sunt foarte fericiți de primirea sătenilor, care i-au urmărit la emisiunile de la Antena 1 și îi simpatizează. În prima zi când au ajuns în sat, localnicii s-au adunat în număr mare în fața casei, vrând să-i vadă. Fiindcă s-au bulucit cu toții acolo, nemai respectând nicio distanțare, Viorel a sunat la 112, de spaimă să nu se spună că din cauza lor s-au îmbolnăvit cu Covid oamenii. Polițiștii comunei au venit și i-au convins pe săteni să se  ducă la casele lor, că vor vedea vedetele tv pe rând, în zilele următoare.

Actorul Alex Bogdan, cooptat în emisiunea „Tocăniță ca la Dinescu acasă”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre