Simona Ionescu / Redactor Șef

Haita lui Bodi (1) Cum erau torturate fetele scoase la produs

Haita lui Bodi (1) Cum erau torturate fetele scoase la produs
Detalii cutremurătoare ies la iveală din  dosarul de proxenetism, trafic de persoane și de droguri de mare risc în  care a fost arestat și Alex Bodi. Se vorbește de o crimă și de torturi inimaginabile.

Mai multe tinere au fost exploatate în cluburi și bordeluri din marile orașe europene, iar banii ajungeau la Alex Bodi și la nașul său interlop, Adi Tâmplaru și la alți membri ai rețelei, reiese din ancheta procurorilor DIICOT Craiova. Pentru a ține afacerea, aceștia au apelat la personaje extrem de violente care nu aveau nicio reținere în a-și maltrata victimele.

Fetele traficate de proxeneți le-au relatat procurorilor detalii cumplite: au fost bătute, tăiate cu cuțitul și arse cu țigara pentru că nu-și ascultau „stăpânii” sau pentru că nu produceau suficienți bani. Se vorbește chiar despre o crimă.

Fetele îndurau torturi de nedescris

O altă victimă din același dosar de proxenetism a încercat să se sinucidă după un episod de o violență extremă. Aceasta a povestit că a fost bătută 12 ore, violată de mai mulți oameni, băgată cu capul sub apă, drogată și arsă cu țigara de trei membri ai grupării. Totul pentru că nu își făcuse targetul zilnic, și încasase numai 600 de euro.

„Având dureri mari în zona abdomenului, nu a putut primi clienți. C.A.I. a sunat-o, a întrebat-o de bani, după care a venit la club, a închis ușa camerei și a lovit-o cu o curea inclusiv în zona capului, rămânându-i semne de la cataramă. C.A.I. a chemat un băiat de-ai lui care a cusut-o în zona capului pe persoana vătămată.

A bătut-o timp de 12 ore, iar când făcea pauze arunca cu apă pe ea și o întreba cine este șeful, numele lui de familie, când s-a născut, de unde este, iar, pe motiv că nu știa ce să răspundă, era bătută și arsă cu țigara pe mâini, picioare și în zona gâtului.

C.A.I. i-a tăiat părul cu cuțitul, pe care obișnuia să-l poarte la el. Persoana vătămată XXX a încercat să se sinucidă prin tăierea venelor, însă C.A.I. a oprit-o, spunându-i că trebuie să-l asculte pentru că el este șeful”, se mai arată în referatul procurorilor.

Doina și Ion Aldea-Teodorovici au cântat și au murit împreună

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre