Simona Ionescu / Redactor Șef

Hâtz! Fanele îl pot dezbrăca pe Dorian Popa în decembrie. Va sta sub brad

Hâtz! Fanele îl pot dezbrăca pe Dorian Popa în decembrie. Va sta sub brad
Visul lui Dorian Popa s-a împlinit. Ce surprize le va aduce fanilor din decembrie. Aceștia sunt în culmea fericirii.

Artistul Dorian Popa a împărțit cu prietenii săi din online cea mai mare bucurie. Numără zilele până la sfârșitul anului.

Dorian Popa, nopți „fierbinți” cu fanele. I s-a împlinit visul

Dorian Popa e pus pe fapte mari. Unul dintre cei mai iubiți cântăreți ai momentului a dat vestea cea mare, iar toți cei care îl iubesc sunt extrem de fericiți. Ce s-a întâmplat cu artistul? Va scoate pe piață ceea ce și-a dorit enorm și a muncit mult pentru a-și atinge visul. E vorba de o păpușă făcută după chipul și asemănarea lui. Și despre care Dorian spune că este… „dezbrăcabilă”.

Va intra pe piață în decembrie

Dorian Popa spune că păpușa care va semăna perfect cu el urmează să intre pe piață în luna decembrie, iar acest lucru îl împlinește. De altfel, el a postat pe rețelele de socializare și câteva imagini cu păpușa pentru realizarea căruia lucrează acum multă lume.

Câți bani i-a adus Cheluțu

În ceea ce-l privește pe Cheluțu, adoratul artistului, acesta i-a adus până acum mulți bani vedetei. Să nu uităm că vara trecută, Dorian a făcut o melodie în care a fost și simpaticul cățel, care a ajuns să aibă mai bine de 24 de milioane de vizualizări pe Youtube.

„Oamenii îmi spuneau că ce vedetă o să ajungă cățelul ăsta”

„Eu am văzut cățelul ăsta semi mort. Eu sunt un tip sensibil, nu știu dacă se vede sau nu, nici nu mă interesează. Când l-am văzut, stătea în spatele unor gratii și le lingea, era fără blană pe tot spatele, plin de sânge.

Mi-am spus că nu se poate, cățelul ăsta o să moară. Am întrebat dacă pot să-l iau eu, eram în frenezie că urma să mă mut la casă, voiam animale. Mi-au spus să-l iau că nu se pot îngriji de el. Am luat cățelul și l-am dus la spital, unde a stat internat două luni.

Oamenii îmi spuneau că ce vedetă o să ajungă cățelul ăsta, că sigur o să-l fac eu. Le-am spus că, înainte de toate, să-l facă să trăiască, mai ales că majoritatea îmi spuneau că nu o să mai reziste”, a povestit Dorian Popa cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram, antena1

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre