Cu cățel, cu purcel, cu tot alaiul, Bianca Drăgușanu s-a mutat din România

Cu cățel, cu purcel, cu tot alaiul, Bianca Drăgușanu s-a mutat din România
Când era micuță, Bianca Drăgușanu nu a făcut excepție de la regulă. S-a dus la grădiniță să se facă doctoriță. Știți poezia? Asta era visul splendidei blondine, să ajungă medic și să salveze viețile oamenilor. Viața i-a pregătit însă altceva. Și când nimeni nu se așteptat la o schimbare așa bruscă, Bianca a făcut pasul.

Cu cățel, cu purcel, cu tot alaiul, Bianca Drăgușanu s-a mutat din România. Fosta sytoție a lui Victor Slav și a lui Alex Bodi a făcut un anunț pe rețelele de socializare. Spune că și-a achiziționat o locuință în Marbella, Spania, într-o zonă râvnită de multe persoane, mai ales datorită peisajelor superbe. Bianca Drăgușanu a postat pe InstaStory noutățile.

Bianca Drăgușanu s-a mutat din România

„Din Turcia am aterizat direct în Spania. Suntem în Marbella, ne-am luat casă aici. Breaking news! Și mi-am adus toată familia. Iar acasă am și piscină, ce credeți! Și piscina e deja plină cu familia mea. O am pe Vica, trăiesc pe picior mare, nu am doar 41 la picior. Vica mai și gătește pentru mine, pentru că îmi permit.

Am aici chiar și stilistul. Am aici și domnișoara care îmi face părul, mai nou. Iar în spate o am pe sora mea care face stilying de imagine se întreține cu bodyguardul meu. Și, bineînțeles, dragii mei, am și bonă personală. Bine, mă rog, este un bon personal care se ocupă de copii”, a spus Bianca Drăgușanu. Cine s-o contrazică?!! Așa că bifăm că a câștigat bine în anii de pandemie cu rochiile de mireasă și vânzarea imaginii.

Cum era Bianca Drăgușanu să ajungă medic

Invitată în cadrul unui podcast, Bianca Drăgușanu a vorbit despre viața ei personală. Când era mică își dorea să urmeze Facultate de Medicină și să devină medic estetician. Însă, din cauza situației financiare de atunci nu a putut să își urmeze visul. Noroc că mai avea unul, care i-a ieșit: acela de a deveni vedetă.

„Mi-aș fi dorit foarte tare să fii devenit medic. Dacă aș fi avut capacitatea financiară la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi devenit un medic estetician foarte bun. E un domeniu de care știu tot, sunt și pasionată”, a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul podcast-ului realizat de Damian Drăghici.

Sursa foto: Instagram

Andreea Raicu și-a serbat ziua de naștere „ca fetele”. A mâncat tortul departe de țară

Recomandarile noastre