Simona Ionescu / Redactor Șef

Hilaria și Alec Baldwin, probleme serioase cu rețelele de socializare. S-a lăsat cu scuze

Hilaria și Alec Baldwin, probleme serioase cu rețelele de socializare. S-a lăsat cu scuze
Revenim la un subiect extrem de dezbătut pe rețelele de socializare din America, după ce cunoscutul actor Alec Baldwin s-a supărat foarte tare pe internauții care i-au atacat soția. În luna decembrie, cel care-l interpreta pe Donald Trump într-un serial satiric, a decis să se retragă de pe rețelele de socializare în semn de protest.

Alec Baldwin este căsătorit din 2012 cu Hilaria Baldwin, autoare și instructor de yoga. Cei doi au împreună cinci copii, o fată și patru băieți. Alec Baldwin mai are și o fată din căsătoria cu actrița Kim Basinger, pe Ireland, în vârstă de 25 de ani.

Hilaria și Alec Baldwin, probleme serioase

Soția sa Hilaria (37 de ani) afirmase, la un moment dat, că are rădăcini spaniole, că a fost crescută „în două culturi, americană și spaniolă”. Ea își fabricase o biografie în care susținea că Mallorca este locul ei natal și că a ajuns în SUA doar la vârsta de 19 ani. 

Hilaria o descrisese de multă vreme pe mama ei ca fiind spaniolă. Într-un interviu din noiembrie 2012 a spus că familia ei nu înțelege cum să-i pronunțe noul nume de familie Baldwin.

Ea a spus: „A trebuit să o repet familiei mele de trei ori: Baldddwinnn. Și a treia oară au spus Oh, știm deja cine este! De ce nu l-ai pronunțat corect prima dată?”.

Un utilizator Twitter a acuzat-o, însă, în luna decembrie a anului trecut că minte. Internautul a subliniat că accentul ei spaniol părea să dispară uneori, mai ales în timpul unui episod de la emisiunea Today Show, la care Hilaria a participat.

Din acel moment Hilaria și Alec Baldwin au avut probleme serioase cu rețelele de socializare.

Imediat, alți comentatori care au cunoscut-o încă din primii ani de viață au dezvăluit că s-a născut și a crescut la Boston sub numele Hillary Hayward-Thomas.

“Am fost la liceu cu ea. Îmi amintesc de o persoană cu adevărat drăguță, dar pe deplin o fată albă din Cambridge”, a scris pe Twitter o persoană.

Oamenii care au pretins că au mers la școală cu Hilaria au susținut că nu a vorbit niciodată cu accent spaniol.

Alec Baldwin, cugetări din izolare 

În urma acestor acuze, actorul în vârstă de 62 de ani s-a retras în izolare și a împărtășit cititorilor săi că este foarte afectat de acuzațiile aduse soției sale. După câteva săptămâni a scris pe Twitter câteva concluzii la care a ajuns în toată această perioadă de izolare.

Lockdown-ul m-a învățat că avem nevoie de mai puțin în viață. Mai puține haine, mai puține vorbe, mai puțină mâncare, mai puțină presă. Și mai presus de toate, mai puțini oameni”, a scris actorul.

Hilaria a revenit, ieri, și și-a cerut scuze pentru minciună

Hilaria Baldwin a făcut, vineri, o primă postare pe contul său de pe Instagram. Și-a cerut scuze pentru că și-a falsificat moștenirea spaniolă, spunând că „ar fi trebuit să fie mai clară”.

Soția lui Alec Baldwin a spus că „a petrecut ultima lună ascultând, reflectând și întrebându-mă cum pot să învăț și să cresc”. Iar apoi a făcut o serie de mărturisiri, lângă fotografia cu ea și Alec împreună cu cei 5 copii ai lor.

„Modul în care am vorbit despre mine și legătura mea profundă cu două culturi ar fi putut fi mai bine explicate – ar fi trebuit să fiu mai clară și îmi pare rău. Sunt mândră de felul în care am fost crescută și ne creștem copiii pentru a împărtăși aceeași dragoste și respect pentru amândoi”, a spus ea.

Au apărut înregistrări care dezvăluie că părinții Hilariei, dr. Kathryn Hayward și David Thomas, erau nativi din Massachusetts și  trăiseră și lucraseră în SUA ani de zile, mutându-se la Mallorca doar în 2011, când s-au pensionat. 

Kathryn Hayward nu este spanioloaică, ci este o rezidentă din Massachusetts din a patra generație, care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei practicând medicina în Longmeadow, arată datele.  Ea a născut-o pe Hillary în ianuarie 1984 la Boston. 

Povestea lui Mihai Bobonete. Cum a ajuns actor fără să aibă studii de teatru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre