Simona Ionescu / Redactor Șef

Horia Brenciu a dat primele detalii despre bebelușul vedetei din „Clanul”. Artistul e în extaz

Horia Brenciu a dat primele detalii despre bebelușul vedetei din „Clanul”. Artistul e în extaz
Ziua de 14 iunie 2023 este un moment pe care Theo Rose nu-l va uita niciodată. A adus pe lume darul primit de la Dumnezeu, rodul iubirii ei cu Anghel Damian, pe simpaticul bebeluș Sasha Ioan.

Cântăreața a născut prin cezariană la o clinică privată din București, Theo Rose optând pentru cezariană.

Părinții sunt în culmea fericirii și la scurt timp după ce a venit pe lume minunea ei, Theo Rose a dat și o primă declarație pe contul de socializare. „E aici. Îl țin în brațe, e superb. Mulțumesc tuturor pentru grijă. Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută”, au fost cuvintele lui Theo Rose.

Horia Brenciu, fericit pentru prietena sa

Horia Brenciu a sărit cu felicitările

N-a durat mult și prietenul artistei, Horia Brenciu a spus că cel mic a avut o greutate de 3,800 de grame și 54 de centimetri. „A venit pe lume Sasha!!! 54 cm, 3800 g! Theo Rose, să fie într-un ceas minunat!!!!Felicitări, tatii Anghel! Bravo, copii!”, a scris Horia Brenciu, pe pagina personală de Facebook.

Colegii din „Clanul” i-au făcut o mare surpriză cântăreței

Doi dintre colegii din Clanul,  au trimit la rândul lor un mesaj de felicitare pentru bebeluș și părinți, în stilul lor caracteristic. E vorba de George Ivașcu și Codin Maticiuc care i-au urat bun venit bebelușului: „Una bucată Iulică și un Pelican urează bun venit în Clan lui Sasha mare barosan, neam cu Theo și Damian”, au fost cuvintele transmise de cei doi băieți, puși pe șotii, care sigur i-au făcut mare bucurie cântăreței.

Mesaj de felicitare a venit și din partea Liei Bugnar

Fosta iubită a lui Anghel Damian a lăsat trecutul departe și a spus câteva cuvinte despre copilul fostului său iubit. „Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași de-asupra capului”, a spus Lia Bugnar pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre