Simona Ionescu / Redactor Șef

Hoț român, lovit de Karma în Italia. Nimeni nu ar fi descoperit fapta dacă nu intervenea… Universul

Hoț român, lovit de Karma în Italia. Nimeni nu ar fi descoperit fapta dacă nu intervenea… Universul
România și-a făcut o imagine proastă în lume din cauza conaționalilor care au ajuns în străinătate în căutarea unui trai mai bun, dar fără să vrea să muncească cinstit. Găști de infractori români au comis unele dintre cele mai comentate atacuri în Europa și nu numai.

Un hoț  român din Italia a fost prins. Poate spune negreșit că l-a lovit Karma. Sau că a fost prea prost ca să ducă până la capăt ce înfăptuise. Timp de un an de zile a umblat cu probele incriminatorii asupra sa. Românul în vârstă de 31 de ani e unul din cei care au ajuns în Italia, iar acolo s-a apucat de potlogării. Nu dădea jafuri mari, tocmai ca să reducă la minim șansele de a fi prins. Asta, până a fost prins.

Presa italiană relatează un caz din Jesi, provincia Ancona (Marche). Un bărbat român în vârstă de 31 de ani a fost acuzat de furt la un an distanță de la comiterea faptei. În cazul lui se poate spune că a intervenit Universul, ca să echilibreze balanța. Hoțul și-a pierdut portmoneul pe care l-a folosit un an de zile, după ce l-a furat, lăsând în interior documentele proprietarului, și adăugând propriile acte.

Lovitură karmică: hoțul român și-a pierdut portmoneul pe care îl furase cu un an mai devreme și din care a uitat să scoate actele victimei (Sursa foto: Pinterest)

În momentul în care a pierdut obiectul, acesta a fost găsit de un cetățean responsabil, în Piazzale Partigiani din Jesi, și dus la poliție. Unde, s-a constatat că era reclamat ca pierdut de către un cetățean din Jesi, încă din septembrie 2022, și că, în interior, pe lângă bani, avea permisul de conducere și cardul de sănătate, relatează Centro Pagina. Actele italianului au fost găsite în interior, alături de cele ale românului.

Hoțul român a fost lovit de Karma și prins după un an

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz, iar surpriza a fost majoră. Ei au stabilit, fără dubiu, că portmoneul italianului nu fusese pierdut de acesta, așa cum credea el, ci îi fusese furat de către românul în vârstă de 31 de ani. Hoțul a cheltuit banii, iar portmoneul, pentru că i-a plăcut pesemne, l-a păstrat și l-a folosit pentru uz personal, fără să scoată din el documentele cetățeanului italian.

În încercarea de a scăpa de acuzații, românul  le-a spus oamenilor legii că ar fi găsit documentele în Slovenia și că le-a păstrat așteptând să fie contactat pentru returnarea lor. Aici s-a încurcat rău în minciună și astfel acuzațiile poliției nu au mai putut fi contracarate. În investigațiile lor, oamenii legii au stabilit că păgubitul nu călătorise niciodată în viața lui în Slovenia, ceea ce a dus la acuzarea bărbatului român pentru furt.

În prezent hoțul român lovit de Karma a fost pus la dispoziția autorității judiciare competente, în urma cercetărilor făcute de poliția din Jesi. El este momentan în stare de libertate.

Sursa foto: Pixabay, Pinterest

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre