Simona Ionescu / Redactor Șef

Hoții l-au lovit pe Gigi Becali. Poliția a intrat în alertă

Hoții l-au lovit pe Gigi Becali. Poliția a intrat în alertă
Potrivit informațiilor oferite de Agerpres, Gigi Becali a fost păgubit. I s-au furat trei oi.

Trei oi care pășteau liniștite fără să bănuiască ce-ar putea păți au fost furate de hoți de pe un teren extravilan din apropierea Bulevardului Pipera-Voluntari.

Hoții l-au dat peste cap pe Gigi Becali. Latifundiarul este în alertă

Cu doar câteva zile în urmă, polițiștii din orașul Voluntari au primit un apel 112, unde un bărbat le-a sus că hoții i-au furat trei oi. Potrivit unor surse judiciare, oile i-ar aparține omului de afaceri Gigi Becali. Imediat, polițiștii au ajuns la fața locului ca să facă primele cercetări.

S-au găsit și hoții

După doar o zi, polițiștii au găsit în trafic și mașina pe care hoții au folosit-o pentru a fura oile. În interiorul autoturismului erau doi tineri, de 17 și respectiv 22 de ani. De asemenea, oamenii legii au descoperit că șoferul nu avea permis de conducere. Potrivit primelor informații, prejudiciul se ridică la 1.500 de euro.

Tinerii sunt acum cercetați penal

Celor doi tineri sunt acum urmăriți penal de procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea pentru furt şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Anul trecut, Gigi Becali povestea că și-a cumpărat o turmă de câteva sute de oi pentru că vrea să mănânce totul cât mai proaspăt și mai natural.

Acestea au fost duse la mănăstirea pe care Gigi Becali o construiește lângă satul Comanca, unde spune că ar vrea să se retragă la un moment dat.

Mănăstirea are aur pe interior

Gigi Becali și-a „îmbrăcat” mănăstirea în aur pe interior, iar aici femeile nu au ce căuta. Pe de altă parte, latifundiarul a menționat că vrea să construiască în zonă case pentru fiicele și soția lui, dar și pentru cei mai apropiați oameni ai sufletului său, Luțu, Mihai Stoica și Alexandru Tudor.

„Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei”

„Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție…

Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre