Simona Ionescu / Redactor Șef

Hunter Biden, fiul președintelui SUA, spune cum s-a combinat cu soția fratelui său mort. Mai straniu de atât nu se poate!

Hunter Biden, fiul președintelui SUA, spune cum s-a combinat cu soția fratelui său mort. Mai straniu de atât nu se poate!
Într-un moment de sinceritate, Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, a dat relații despre idila cu fosta cumnată, văduva fratelui său mai mare, Beau.

Avocatul Robert Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, a început să se întâlnească amoros cu fosta sa cumnată Hallie în 2017, la doi ani după ce fratele său și soțul lui Hallie, Beau, a murit de cancer la creier.

„Eram împreună și încercam să facem ceea ce trebuie. Și acea durere s-a transformat într-o speranță”

Într-un interviu cu Tracy Smith de la CBS Sunday Morning, cu scopul de a-și promova cartea de memorii „Beautiful Things”, fiul președintelui Joe Biden, acum în vârstă de 54 de ani, a vorbit despre reacția publicului la aventura amoroasă pe care a avut-o cu Hallie, fosta sa cumnată.

„Cred că oamenii au fost confuzi. Iar eu înțeleg asta. Adică, chiar înțeleg. Pentru mine nu este ceva greu de explicat. Pentru că relația noastră a pornit dintr-o durere copleșitoare pe care o împărtășeam amândoi. Eram împreună și încercam să facem ceea ce trebuie. Și acea durere s-a transformat într-o speranță pentru o iubire care ar fi putut înlocui ceea ce am pierdut”, a explicat Hunter, fiul lui Joe Biden.

Joe Biden și soția ar fi sprijinit idila

Hunter Biden a povestit despre relația pe care a avut-o cu Hallie, fosta sa cumnată

Hunter, care s-a despărțit de soția sa Kathleen în octombrie 2015, la cinci luni după moartea lui Beau, i-a relatat lui Smith că idila sa cu Hallie „nu a funcționat”, relația luând sfârșit în 2019.

În timp ce președintele Joe Biden și prima doamnă, Jill Biden, ar fi sprijinit noul cuplu, mulți dintre clienții lui Hunter au tăiat legăturile cu el din cauza relației „dezgustătoare” cu fosta cumnată.

De asemenea, fiul președintelui SUA a fost forțat să se retragă din consiliul de administrație al World Food Program US.

„Am luat o mulțime de decizii pe care probabil nu ar fi trebuit să le iau. A existat mult mai multă compasiune și înțelegere din partea oamenilor care mă cunoșteau. Dar a fost o perioadă oribilă, de asemenea”, a concluzionat Hunter.

Din cartea de memorii: S-a drogat în hoteluri și nu putea rezista nici câteva minute fără alcool

În faimosul laptop pierdut al lui Hunter Biden s-au regăsit poze și filme din timpul unor orgii cu droguri, alcool și prostituate. Printre imagini apare și acest selfie cu fiul președintelui, din care reiese efectul dependețelor asupra sănătății sale.

„Am cumpărat cocaină pe străzile din Washington, D.C. și mi-am preparat doza în bungalow-ul unui hotel din Los Angeles. Am fost atât de disperat după o băutură, încât nu puteam să parcurg distanța de o stație între un magazin de băuturi alcoolice și apartamentul meu fără să desfac sticla pentru a lua o înghițitură.

Imagini găsite pe laptopul lui Hunter Biden.

Căsnicia mea de două decenii s-a destrămat, mi s-au pus pistoale la cap și, la un moment dat, am dispărut complet, trăind în moteluri de 59 de dolari pe noapte, speriindu-mi familia chiar mai mult decât pe mine însumi”, a scris fiul președintelui.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre