Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată cum a prins copilul care a sărit de la etajul cuprins de foc!

Iată cum a prins copilul care a sărit de la etajul cuprins de foc!
Phoenix, Arizona, SUA. O salvare incredibilă. Un băiat de trei ani a fost salvat de la o moarte sigură de către un fost pușcaș marin. 

Copilul a vrut să scape din foc și a ales să se arunce de la balconul apartamentului care aredea. Videoclipul a fost difuzat de CBS News și a fost distribuit masiv pe Twitter, Instagram și Facebook.

În incendiul izbucnit într-un bloc din Phoenix, Arizona, un băiat de trei ani a sărit de la etajul al treilea, cuprins de flăcări. Moartea părea sigură când Phillip Blanks, un fost pușcaș marin, în vârstă de 28 de ani, a sărit, s-a aruncat în față și a prins copilul, apoi a căzut la pământ cu el în brațe, ținut pe piept. A salvat băiețelul..

Fost jucător de fotbal american – a fost vedeta Liceului Central Kalamazoo din Michigan – Phillip Blanks a reușit să salveze copilul cu prețul unui reflex căpatat pe terenul de sport, în meciurile sale dure.

Din păcate, mama băiatului și sora mai mare au murit în incendiu. În mass-media americană, Phillip Blanks, care acum lucrează ca agent de securitate, a spus că protejarea altora a fost ceva natural pentru el. Armata l-a învățat să „fie mereu în alertă, să nu fie plângăcios și să fie disciplinat”, a spus el.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre