Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Năstase, luat la ochi de ministrul Apărării. Fostului sportiv i se pregătește ceva

Ilie Năstase, luat la ochi de ministrul Apărării. Fostului sportiv i se pregătește ceva
General în Ministerul Apărării, Ilie Năstase a participat ca un român adevărat la parada militară de 1 decembrie.

Ilie Năstase e îndrăgostit de haina militară pe care a îmbrăcat-o și de 1 decembrie. Ținuta albă a afaceristului a atras atenția tuturor.

Ilie Năstase, luat la ochi de ministrul Apărării. Fostului sportiv i se pregătește ceva

Ilie Năstase, face ce face, și intră din nou în scandaluri. După ce a fost prins la volan, a mai avut o scăpare și a jignit-o pe o jurnalistă de la Digi24, care i-a cerut un punct de vedere. „Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți. Dacă v-am răspuns, sunteți o idioată. E bine? Țările civilizate au voie. Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă!”, a spus fostul tenismen.

„Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziția în stat sau recunoașterea mondială sau internațională”

Problemele pe care le are Ilie Năstase au ajuns și la urechile ministrului Apărării, Angel Tîlvăr, care a mărturisit că fostul mare sportiv ar putea să fie sancționat pentru comportamentul său. „Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligația ca în permanență să pună în acord felul în care se raportează la ceilalți cu statutul pe care îl are.

Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord în schimb cu comportamentul. Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziția în stat sau recunoașterea mondială sau internațională. Nu este onorant pentru orice om un astfel de comportament”, a declarat Angel Tîlvăr.

„Nu vă ascund că încrederea de care se bucură Armata accentuază efectul exceselor”

Ministrul a mai afirma că vrea analizeze toată situația lui Ilie Năstase în detaliu și să vadă ce sancțiuni e cazul să se impună. „Probabil că în maniera în care analizăm lucrurile putem să găsim un format în care să sancționăm acest lucru. Nu vă ascund că încrederea de care se bucură Armata accentuază efectul exceselor, motiv pentru care mă preocupă acest lucru”, a mai spus Tîlvăr.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre