Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Năstase s-a hotărât ce va face de Crăciun. L-au dat de gol niște paparazzi

Ilie Năstase s-a hotărât ce va face de Crăciun. L-au dat de gol niște paparazzi
În ultima perioadă, Ilie Năstase și Ioana se pare că au uitat de toate problemele trecutului. Ce se întâmplă cu cei doi.

Soții Ilie și Ioana Năstase sunt mai bine ca niciodată, iar divorțul a fost dat uitării.

Ilie Năstase s-a hotărât ce va face de Crăciun. L-au dat de gol niște paparazzi

Ilie Năstase și Ioana sunt din nou o familie fericită. După o perioadă nu tocmai plăcută pentru fostul sportiv, totul e acum doar lapte și miere. Paparazzi de la Cancan i-au prins pe cei doi la un restaurant faimos din București și păreau mai fericiți ca niciodată. Au savurat bucate delicioase, Ioana și Ilie au demonstrat tuturor că sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi în care s-au cunoscut. Pecetluind totul cu un sărut.

Scandal cu Marica

Nu cu mult timp în urmă, Ilie Năstase a ajuns la spital după ce s-a enervat cumplit cu Ciprian Marica. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Sportivul a semnat câteva acte fără să dea prea mare importanță și ulterior și-a dat seama că a fost dat afară din Consiliul de Administrație al unei fundații pe care o controla împreună cu el. Ioana a aflat de situația neplăcută chiar de la Ilie, care a sunat-o de pe patul de spital.

„Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea”

”Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații.

L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea! Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat de sub nas afacere. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său. Dar atât și nimic mai mult!”, a povestit Ioana.

Sursă foto: ok magazine

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre