Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Năstase știe cum să o împace pe Ioana. Se bazează pe slăbiciunea ei

Ilie Năstase știe cum să o împace pe Ioana. Se bazează pe slăbiciunea ei
Ca șoarecele cu pisica. Așa se poartă Ioana și Ilie Năstase. După două tentative de divorț, se pare că cei doi sunt tot împreună.

Este a doua oară când Ioana Năstase intentează divorț, dar sursele spun că nici acum nu ar merge până la capăt.

Ilie Năstase știe cum să o împace pe Ioana. Se bazează pe slăbiciunea ei

Să se fi împăcat din nou Ilie și Ioana Năstase. Cei doi s-au dat din nou de gol. Cei doi au fost prinși de fotoreporterii de la Click la mall-ul din Băneasa. Ilie știe cel mai bine cum să-i închidă gura brunetei. Când aceasta se supără și amenință cu divorțul, o sesiune de shopping rezolvă problema cât ai bate din palme.

Soții Năstase au fost văzuți când coborau din mașina afaceristului, apoi au urcat în bolidul de lux al Ioanei și au demarat spre complexul Stejarii. Ioana părea extrem de bine și arăta excelent într-o ținută de alb și bej. La rândul său, Ilie a optat pentru o ținută casual, formată din blugi, un pulover lila și o haină de fâș bleumarin, la care a accesorizat o eșarfă bleu.

Alt episod violent?

Cu câteva săptămâni în urmă, Ioana anunța pe rețelele de socializare că  ”un capitol din viaţa mea a luat sfârşit”. Ce să se fi întâmplat? Sursele spun că aceasta ar fi avut parte de un alt episod de violență. Al doilea pe anul acesta, primul având loc în ianuarie. ”Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit!

Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine”, spunea bruneta.

Cinci neveste

Ilie Năstase a reușit până acum să aibă cinci soții. Prima care i-a furat inima a fost manechinul Dominique Grazia, din iubirea lor venind pe lume Nathalie. Cei doi s-au despărțit în 1980, iar Ilie a ajuns în brațele unui alt fotomodel. E vorba de Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas şi o fată, Charlotte.

Nici cu aceasta nu a fost fericit, au divorțat, iar Ilie a simțit că femeia visurilor sale e Amalia Teodosescu. Din mariajul lor au rezultat două fete, Alessia şi Emma. După ce s-a terminat și căsnicia cu Amalia, s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt, însă şi de aceasta Ilie a divorţat, după doar cinci ani de mariaj. Ioana l-a cunoscut pe Ilie după ce a fost căsătorită timp de 20 de ani.

Sursă foto: click

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre