Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilinca Vandici e distrusă, se topește pe picioare. „Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”

Ilinca Vandici e distrusă, se topește pe picioare. „Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”
Ilinca Vandici a recunoscut. Nu mai formează un cuplu cu soțul său. Andrei Neașcu a plecat de acasă și s-a mutat singur într-un apartament.

Sursele spun că bărbatul și-a găsit deja o nouă iubită. Vedeta Kanal D a recunoscut despărțirea și spune că trece prin momente complicate.

”Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a declarat Ilinca Vandici, pentru Cancan. Cine o urmărește, a văzut că bruneta a slăbit foarte mult și e foarte tristă, însă încearcă să mascheze durerea și să meargă mai departe în viață.

Ilinca locuiește deocamdată alături de soacră

Sursele spun că până în acest moment nici unul dintre cei doi nu au depus cerere de divorț, dar dată fiind situația, dacă nu se întâmplă o minune,  e posibil ca acest lucru să se întâmple oricând. În timp ce Andrei Neacșu a preferat să plece, Ilinca Vandici a rămas să locuiască alături de soacra ei într-o vilă superbă din Tunari și fiul său, Zian.

Ilinca Vandici și soțul, pe vremea când erau fericiți

Când s-a produs despărțirea

Problemele în cuplu se pare că sunt de multă vreme, dar sursele spun că despărțirea s-ar fi produs după ce au petrecut o vacanță în Mexic. Au sperat că vor putea schimba situația dar, din nefericire, nu s-a putut schimba nimic. „Amândoi au stat triști și supărați în Mexic, nu au reușit să treacă peste probleme, oricât s-au străduit. Revelionul a fost la fel de anost, iar după aceea s-a produs ruptura”, au mai spus sursele.

„Prima relația de la care nu am mai avut așteptări”

Cu ceva timp în urmă, Ilinca Vandici a povestit cum și-a cunoscut soțul, punctând și faptul că a fost prima relație în care nu a mai avut așteptări. „Andrei mă vâna de câțiva ani. Mă vâna prin oraș. Mi-a spus că m-a sunat, dar eu mândră cum eram nu am considerat important. Nu mi-a plăcut niciodată să mă las ușor.

Eu sunt Leoaică, mă lupt. S-a luptat până a venit momentul lui. Ne-am întâlnit exact când a trebuit. Prima relație de la care nu am mai avut așteptări. Înțelesesem despre mine ce vreau de la mine, de la viață. El mi-a spus din prima ieșire că o să fiu soția lui și mama copiilor lui. A fost prima dată când nu am crezut asta. În patru luni am rămas însărcinată. În alte două luni m-a cerut de soție, după alte 10 luni am făcut nunta”, a povestit Ilinca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre