Simona Ionescu / Redactor Șef

Imaginea cu Oana Roman care a creat vâlvă pe internet. Ce se întâmplă acum cu vedeta

Imaginea cu Oana Roman care a creat vâlvă pe internet. Ce se întâmplă acum cu vedeta
La 48 de ani, după o căsnicie ratată și decesul regretatei Mioara Roman, Oana se reinventează. În vacanță la mare, a postat o imagine care a făcut să bubuie Internetul.

Oana Roman a postat o imagine pe contul de socializare care i-a făcut pe internauți să bănuiască că vedeta și-ar fi refăcut viața sentimentală.

Și-a găsit Oana Roman iubit?

Oana Roman a lăsat în urmă toată perioada grea a vieții și a plecat la mare să se relaxeze. Vedeta s-a distrat noaptea în club, alături de prieteni dar a postat și o fotografie care i-a pus pe gânduri pe internauți. Oana a arătat brațul tatuat al unui bărbat și a încărcat și o bucată din melodia Be Alright, interpretată de Adriana Grande, versurile vorbind despre o poveste de dragoste.

Internauții, cărora nu le scapă nimic spun că bărbatul al cărui braț a fost fotografiat de Oana Roman s-ar numi Cosmin și ar fi iubitul fiicei lui Petre Roman. Deocamdată, vedeta nu a spus nimic în acest sens, însă pare mai fericită ca niciodată.

Oana Roman își va supune la teste următorul pretendent

El este presupusul iubit al Oanei Roman. Sursă foto: Cancan

Cu ceva timp în urmă, Oana Roman a declarat că următorul bărbat care va apare în viața ei va fi supus mai multor teste. Și va fi prezentat fiicei sale, Isabela, doar dacă va considerat că este vorba de o relație serioasă, „ca să nu îmi mai iau o țeapă atât de îngrozitoare”.

„Nu și nici nu mă gândesc să fiu prea curând într-o relație. Mă bucur de liniște și pace și de Isa. Niciodată nu m-am aruncat într-o nouă relație după o despărțire. Nu-mi doresc sub nicio formă să grăbesc lucrurile și cred că o relație reală se caută, apare și se clădește în timp, nu peste noapte”, le-a mărturisit vedeta fanilor săi.

Cea mai frumoasă declarație de dragoste

În anul 2011, Oana și-a amintit și care a fost declarația de dragoste care a impresionat-o cel mai mult. Cu ani în urmă, iubitul pe care-l avea la momentul respectiv i-a organizat o aniversare surpriză, „desi era operat la picior și umbla în cârje”. I-a chemat rudele și cei mai buni prieteni, în jur de 200 de persoane, iar când a ajuns la localul respectiv a rămas fără cuvinte. „A fost o adevărată declarație de dragoste, mai expresivă decât orice cuvinte”, a menționat vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre