Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini cu Sebi, băiatul ucis de șoferul drogat la 2 Mai. Prietenii lui plâng neîncetat

Imagini cu Sebi, băiatul ucis de șoferul drogat la 2 Mai. Prietenii lui plâng neîncetat
Moartea tânărului din 2 Mai, ucis alături de altă persoană în urma accidentului produs de un șofer drogat, a zguduit întreaga Românie. De zile întregi valurile de revoltă și durere nu se mai opresc.

După ce s-a aflat că camera GoPro pe care acesta o avea la el în momentul accidentului a înregistrat audio, inclusiv momentul morții sale, acum noi imagini au ajuns în spațiul public. Sunt  imagini sfâșietoare. Prietenii lui Sebi, băiatul ucis de șoferul drogat la 2 Mai, în urma unui accident plâng neîncetat.

Sebi Olaru a plecat la mare să se distreze cu prietenii. Nimeni nu și-a imaginat că va reveni acasă în sicriu

Studentul Sebi Olaru și-a pierdut viața din cauza unui tânăr de bani gata care a considerat că poate să se urce drogat la volan.  Observator Antena 1 a intrat în posesia unei filmări cu Vlad Pascu înainte de a-i omorî pe cei doi tineri. Acesta este filmat cum se plimbă în Vama Veche, într-0 mașină decapotabilă, alături de alți patru prieteni, conducând haotic prin stațiune. După ce s-a distrat cât a vrut, el a plecat spre 2 Mai, iar la intrarea în localitate, într-o curbă periculoasă a intrat într-un grup de tineri.

Doi au murit, trei au ajuns la spital, mult mai norocoși. Trăiesc, dar toată viața lor vor rămâne cu imaginea prietenilor morți pe șosea. A fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliție. Era atât de drogat încât a avut o explicație halucinantă. La început a spus că a văzut o pasăre, apoi s-a răzgândit: era doar o vacă în mintea lui înecată în stupefiante…

Mesajul sfâșietor al prietenilor lui Sebi, băiatul ucis de șoferul drogat

În timp ce familia tânărului ucis la 2 Mai  face eforturi supraomenești să poată continua viața de zi cu zi, prietenii lui Sebi plâng și ei neîncetat. Tânărul se afla la mare, unde ajunsese cu trenul, tocmai pentru a evita vreo nenorocire rutieră. Era acolo pentru a-și celebra cel mai bun prieten, într-un moment aniversar.

@iassssmi “cel mai iubit dintre pamanteni de acum e inger” te iubim, Sebi! #2mai #accident2mai #antidrog #dreptatepentrusebi #stopcoruptie #vladpascu #sebastianolariu ♬ Visiting Hours – Ed Sheeran

Erau și alți prieteni împreună și toți se distrau fără să bănuiască ce tragedie avea să se abată asupra lor. „Cel mai iubit dintre pământeni de acum e înger. Te iubim, Sebi!”, transmit prietenii lui pe rețelele de socializare, acolo unde au urcat un clip care surprinde multe imagini memorabile cu băiatul.

Sursa foto: Instagarm

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre