Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini de la căsătoria campionilor Larisa Iordache și Cristi Chiriță. „E dragostea mea infinită”

Imagini de la căsătoria campionilor Larisa Iordache și Cristi Chiriță. „E dragostea mea infinită”
Cunoscuta gimnastă Larisa Iordache a spus marele „Da”, în acest weekend, în fața ofițerului stării civile. Are 27 de ani, iar soțul e cu patru mai tânăr. A fost o cununie cu peripeții, în foișorul de pe lacul Snagov.

Multipla campioană olimpică, mondială și europeană Larisa Iordache s-a căsătorit cu tot cu un performer sportiv, Cristian Chiriță, jucător de tenis de masă celebru. Îl numește pe acesta „dragostea mea infinită”, în timp ce sportivul a anunțat că familia Chiriță – Iordache are, de fapt, trei membri.  

Larisa Iordache este o gimnastă română, medaliată olimpic (bronz în proba pe echipe la Olimpiada din 2012), cvadruplă medaliată mondial și de 14 ori medaliată european. Soțul, Cristian Chiriță este multiplu campion național la tenis de masă.

Larisa Iordache si Cristi Chiriță
Mirii au avut un tort atipic, format, practic, din mini – torturi, câte unul pentru fiecare invitat ((Facebook / George Pantelimon))

Sâmbătă, mirii au ajuns la foișorul de pe pontonul lacului Snagov bordul unei bărci cu motor, iar acolo i-a așteptat ofițerul de la starea civilă. Tot pe ponton a avut loc și petrecerea.

La ceremonia de la Snagov au participat nume cunoscute din gimnastică, precum Mariana Bitang, Octavian Bellu, antrenorii Larisei de la lotul olimpic – Cristian și Loulou Moldovan, gimnastele Andreea Răducan, Monica Roșu și Diana Bulimar. Cu toate că vremea nu a fost tocmai prietenoasă, cei doi au reușit să facă față cu brio provocării.

Cristian și Loulou Moldovan, antrenorii Larisei
Cristian și Loulou Moldovan, antrenorii Larisei care au ajutat-o să facă performanță în gimnastică, au participat și ei la eveniment (Facebook / George Pantelimon)

Tinerilor le-au fost alături și Cristian și Loulou Moldovan, antrenorii Larisei care au ajutat-o să facă performanță în gimnastică, antrenând-o la Clubul Dinamo și la lotul olimpic. „Casă de piatră, Lari și Cristian! Să aveți o căsnicie plină de iubire, înțelegere și fericire!”,  le-au transmis aceștia.

Căsătoria campionilor Larisa Iordache și Cristi Chiriță: au spus „Da” în ploaie

Larisa Iordache și Cristian Chiriță sunt cuplul momentului în sport. Ceremonia civilă a fost neobișnuită, desfășurându-se sub un cer acoperit de nori și sub rafalele de vânt, ploaia nelipsind, în final, nici ea, din peisaj. Larisa și Cristian au spus „Da” printre stropi de ploaie, iar actul de căsătorie a fost semnat în foișor, ca să nu se ude.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au spus „Da” pe ploaie, pe pontonul de la Snagov (Instagram)

După ceremonie, cei doi au împărtășit câteva gânduri și emoții legate de această zi importantă. „Soțul și Soția Chiriță. După mulți ani de provocări și victorii pe podiumurile sportive, am găsit unul în altul acel echilibru perfect, acea armonie care ne-a făcut să înțelegem că suntem făcuți unul pentru altul”, a notat gimnasta pe rețelele de socializare. Ea îl numește pe Cristi „dragostea mea infinită”.

Sportiva crede că ploaia din momentul cununiei a fost un semn de la mama sa, din ceruri. „Se spune din bătrâni că ploaia aduce belșug, iar pentru mine, aceasta a fost o modalitate prin care am simțit prezența mamei mele alături de noi. Ea a iubit viața și ne-a înveselit întotdeauna”, a declarat Larisa.

Noua familie Chiriță – Iordache are trei membri deja

Cristian Chiriță a ales data de 8 iunie pentru căsătoria lor, pentru simbolistica cifrei, infinitul. „Emoțiile pe care le-am trăit astăzi sunt diferite de cele de la Jocurile Olimpice. A fost un sentiment unic și o experiență nouă, extrem de frumoasă. De acum înainte, suntem o familie”, a mai continuat Larisa.

Și pisica sportivei e inclusă în familie, de altfel, Cristi Chiriță a și filmat-o anunțând-o că din momentul căsătoriei sale cu stăpâna sa, și ea devină o „Chiriță”. Larisa și-a păstrat numele, menționând că soțul ei a dorit să fie totul echitabil. Prin urmare, acum se numesc Chiriță – Iordache. După petrecerea de cununie, cei doi tineri se pregătesc serios de una adevărată, căci vor face și nuntă.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță
Larisa Iordache și Cristian Chiriță sunt cuplul momentului în sport (Instagram, foto George Pantelimon)

În prezent, Larisa Iordache, care s-a retras din gimnastica competițională, este antrenoare de gimnastică la Clubul Dinamo București. Soțul ei face parte din lotul național de tenis de masă. Născut în Republica Moldova, acesta este un nume cunoscut în lumea sportului.

Tânărul este campion multiplu la tenis de masă și activează în prezent la CSM Constanța. Totodată, este și un antreprenor desăvârșit. El are o afacere în domeniul auto-moto, firma sa, Kirisrent Auto/ Scooter, oferind servicii de  închiriere de autoturisme, motociclete și scutere, pentru delivery și uz personal.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre