Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini incredibile. Așa arată Claudia Schiffer la 53 de ani!

Imagini incredibile. Așa arată Claudia Schiffer la 53 de ani!
La 53 de ani încă încape în blugii purtați la 23. Modelul își etalează silueta incredibilă cu ocazia aniversării sale.

Imaginile postate de vedetă sunt incredibile, veți fi uimiți cum arată Claudia Schiffer la 53 de ani. Fostul model a decis să își etaleze corpul într-o pereche de bikini Dolce & Gabbana (care costă „doar” 625 de dolari) cu ocazia aniversării celei de-a 53-a zi de naștere.

Pare incredibil, dar super modelul Claudia Schiffer are 53 de ani și arată fabulos. Claudia Schiffer, fotomodelul german care făcea furori pe orice podium în anii 1990, a ajuns la 53 de ani și recunoaște cu mândrie că încă încape în blugii pe care i-a purtat într-o prezentare de modă de acum 30 de ani,

Ea este căsătorită din 2002 cu regizorul Matthew Vaughn și împreună au trei copii, de Caspar (20), Clementine (18) şi Cosima (12). Familia trăiește cât poate de discret în Marea Britanie. În ciuda trecerii anilor, Claudia și-a păstrat silueta și frumusețea fizică, ea fiind în continuare căutată în lumea modei. Chiar dacă nu mai defilează pe podium, Claudia Schiffer continuă să apară în reclame care îi aduc câștiguri fabuloase.

Cum arată Claudia Schiffer la 53 de ani

Supermodelul și-a etalat curbele într-un bikini micuț Dolce & Gabbana în timp ce își sărbătorea weekendul aniversar în Grecia, scrie Page Six. Ea a accesorizat costumul de baie colorat cu ochelari de soare albi, inele, un colier și o brățară. Frumoasa blondă – a cărei zi de naștere a fost vineri, 25 august – a pozat cu un fluture care se odihnea pe mâna. „Sărbătorind în paradisul grecesc, cu un prieten special care a venit să-mi ureze la mulți ani”, a scris vedeta alături de imaginea alăturată într-un carusel de poze și clipuri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Un al doilea instantaneu al lui Schiffer a arătat-o zâmbind alături de o serie de baloane aurii pe care scria „La mulți ani”. Pentru aniversare, modelul s-a răsfățat cu un tort de ciocolată cu lumânări albe. Mai multe vedete, printre care Dua Lipa și Jamie Oliver, au împărtășit urări de bine în comentarii pentru a sărbători ziua specială a lui Schiffer. Fanii au lăudat, de asemenea, aspectul, apreciind că devine tot mai frumoasă odată cu trecerea anilor.

Încă poartă blugii Chanel îmbrăcați pe podium la 23 de ani

Legat de îmbătrânirea grațioasă, supermodelul a dezvăluit recent că încă mai intră în aceiași blugi pe care i-a purtat acum 30 de ani pe podiumul Chanel, în 1993. „Am purtat acești blugi în multe ocazii – nu se demodează niciodată și au trecut testul timpului datorită croielii clasice (talie înaltă, picior drept), precum și nuanței intense de albastru franțuzesc și a detaliilor brodate unice”, a declarat ea pentru The Guardian în luna aprilie.

Chiar dacă a devenit mamă de trei ori, Claudia Schiffer își păstrează silueta de la 20 de ani

În timp ce denimul a rezistat zeci de ani, modelul a mai adăugat că „nu au necesitat nicio reparație, chiar dacă sunt ușor decolorați. Sunt o parte din viața mea la fel de mult ca orice bijuterie prețioasă sau operă de artă preferată. Și, ca să fiu sinceră, îmi place faptul că încă mi se potrivesc”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre