Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini spectaculoase cu apartamentul lui Lionel Messi de la Miami. Își parchează mașina în propria locuință

Imagini spectaculoase cu apartamentul lui Lionel Messi de la Miami. Își parchează mașina în propria locuință
Pe Lionel Messi îl poate invidia orice vedetă de la Hollywood, pentru că ce are el cu greu vei găsi în altă parte. Iată cum e dotat apartamentul din Miami.

Despre apartamentul lui Lionel Messi se spune că l-ar deține din 2019. Acesta este dotat cu un lift, astfel că sportivul poate parca mașina în locuință, dar și un restaurant privat.

De ce a refuzat să plece în Arabia Saudită

Jucătorul care a câștigat anul trecut Cupa Mondială cu Argentina, ar fi refuzat o mutare gigantică de 2,5 miliarde de dolari în Arabia Saudită și un transfer înapoi la fostul său club, Barcelona. Atacantul a ales să se îndrepte spre SUA în locul Arabiei Saudite, în contextul în care rapoartele susțin că el și soția sa Antonela Roccuzzo nu se vedeau trăind în Orientul Mijlociu. Messi a dat vestea schimbului său la începutul lunii iunie a acestui an, dar argentinianul deține deja un apartament în Miami de mai mulți ani.

Sportivul vrea ca cei trei copii să meargă la liceu în SUA

Potrivit publicației spaniole Cadena Ser, câștigătorul Cupei Mondiale a cumpărat un apartament în Miami, în Porsche Design Tower, încă din 2019. Turnul Porsche Design, care a fost construit în 2017, este locul perfect pentru ca familia să se stabilească în America, deoarece atacantul dorește ca cei trei copii ai săi să meargă la liceu în Statele Unite înainte de a merge la universitate.

Spectaculosul apartament al lui Lionel Messi de la Miami. Sursă foto: Daily mail

Celebra Miami Beach se află la doar câteva minute de turn

Turnul cu 60 de etaje este situat între Bal Harbour și Aventura și se află la 25 de minute de stadionul Inter Miami.Acesta oferă rezidenților priveliști uimitoare asupra zonei înconjurătoare, inclusiv asupra plajei Miami Beach, care se află la doar câteva minute de turn.

Clădirea dispune de mai multe lifturi concepute exclusiv pentru mașinile rezidenților, permițând proprietarilor să își parcheze vehiculele în apartamentul lor exclusivist. Pe lângă ascensoarele pentru mașini, apartamentul are un restaurant privat și un lounge în aer liber cu vedere la mare.

Messi are și cinema, simulatoare de golf și de curse

Locuința uluitoare a lui Messi are, de asemenea, un cinematograf, simulatoare de golf și de curse, ceea ce oferă oportunități perfecte de relaxare pentru familia sa. Sursele spun că Messi dorește să își maximizeze actualele contracte de sponsorizare cu Adidas și Apple și care ar putea obține mai multă expunere dacă jucătorul va juca în SUA. El a declarat cu ceva timp în urmă că nu se așteaptă să mai joace la o altă Cupă Mondială la vârsta de 39 de ani, în 2026, dar dacă ar trebui să se îmbrace pentru Argentina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre