Imaginile ciudate cu Hillary Clinton nu sunt trucate! „A fost aruncată în dubă ca o bucată de carne”

Sănătatea lui Hillary Clinton a fost intens dezbătută în timpul candidaturii sale la alegerile prezidențiale din 2016, mai ales că în acea perioadă pe internet au circulat imagini ciudate cu soția lui Bill Clinton, considerate de mulți a fi trucate.
Un raport recent declasificat susține însă că Hillary Clinton avea probleme medicale grave și era sub influența unor „tranchilizante puternice” pe durata campaniei. Directorul Serviciilor Naționale de Informații, Tulsi Gabbard, a lansat un atac la adresa lui Clinton, în vârstă de 77 de ani, într-o conferință de presă organizată miercuri.
Ea a susținut că Serviciile Secrete „au suprimat în mod intenționat” informațiile potrivit cărora președintele rus Vladimir Putin „păstra cele mai compromițătoare materiale despre Hillary Clinton” pentru a le folosi împotriva ei după o eventuală și probabilă victorie asupra lui Donald Trump.
„Existau e-mailuri la nivel înalt în cadrul Partidului Democrat care conțineau dovezi despre problemele, citez, psiho-emoționale ale lui Hillary: accese de furie necontrolate, agresivitate și stări euforice, iar secretarul de stat Clinton ar fi fost, potrivit raportului, sub un regim zilnic de tranchilizante puternice”, a declarat Gabbard, 44 de ani, cu referire la raportul declasificat de 17 pagini întocmit de Comisia Permanentă a Camerei Reprezentanților pentru Informații, în anul 2020.
Raportul susține că Hillary a fost pusă pe tranchilizante din cauza fricii intense de a pierde alegerile, fiind „obsedată de setea de putere”.
Documentele mai afirmă că existau dovezi că Hillary Clinton suferea de boli grave precum diabet de tip 2, boală pulmonară obstructivă cronică, boală cardiacă ischemică și tromboză venoasă profundă.
Se afirmă că „președintele de atunci, Barack Obama, și alți lideri ai Partidului Democrat considerau starea de sănătate a lui Clinton ca fiind „extrem de alarmantă” și credeau că aceasta ar putea avea „un impact negativ serios” asupra șanselor ei electorale.
Dezvăluirile despre presupusele probleme de sănătate ale lui Hillary Clinton au readus în atenție o filmare în care fosta secretar de stat abia se ține pe picioare și aproape se prăbușește. Ea a trebuit să fie ajutată să urce într-o dubă de către asistenți, după ce a participat la un eveniment memorial pentru 11 septembrie, în New York, în septembrie 2016. Acum s-a arătat că imaginile respective nu erau trucate, ci reflectau starea reală a candidatei la președinția Americii.
So this was true.
Footage from Rudy Giuliani. pic.twitter.com/mJCxEo072I— Liz Churchill (@liz_churchill10) July 23, 2025
Un utilizator de pe X care a republicat videoclipul a scris: „Când Hillary a fost aruncată în dubă ca o bucată de carne, cel mai probabil era din cauză că era sub influența tranchilizantelor pentru probleme psiho-emoționale și suferea de diabet tip 2 și boală cardiacă ischemică. Nu pentru că era deshidratată?! Sunt șocat”.
La momentul apariției videoclipului în 2016, echipa lui Clinton a dat vina pe căldură și a spus că suferise o deshidratare din cauza programului solicitant de campanie. Ulterior, au afirmat că fusese diagnosticată cu pneumonie înainte de eveniment și că „se recupera bine cu antibiotice și odihnă”.
Informațiile despre sănătatea lui Clinton au fost prezentate ca parte a unei investigații mai ample conduse de Gabbard cu privire la presupusa implicare a lui Obama, 63 de ani, și a comunității de informații în crearea scandalului „Russiagate” împotriva lui Trump, 79 de ani, după ce acesta a câștigat alegerile prezidențiale din 2016.
„Există dovezi irefutabile care detaliază modul în care președintele Obama și echipa sa de securitate națională au orchestrat crearea unui raport al comunității de informații despre Rusia, știind că este fals”, a declarat Gabbard în conferința de presă.
„Au fabricat concluzii din surse dubioase, au suprimat dovezi și informații credibile care contraziceau afirmațiile lor false. Au încălcat standardele tradiționale ale serviciilor de informații și au ascuns adevărul față de poporul american. Prin aceasta, au conspirat pentru a submina voința poporului american”, a continuat ea, adăugând ulterior că totul a reprezentat „o tentativă de lovitură de stat de un an împotriva președintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump”.
Trump a afirmat că fostul președinte Obama a fost „capul” operațiunii „Russiagate” și a cerut ca acesta să fie anchetat penal.
Obama a negat acuzațiile printr-un purtător de cuvânt marți, 22 iulie, declarând: „Din respect pentru funcția prezidențială, biroul nostru nu reacționează de obicei la aberațiile și dezinformările constante care vin din această administrație. Dar aceste afirmații sunt suficient de scandaloase încât merită o reacție.”
Informațiile prezentate de Gabbard despre Obama și Clinton au fost considerate de unii drept o manevră a Procurorului General al lui Trump, Pam Bondi, de a distrage atenția de la declarațiile sale conform cărora nu ar exista o „listă de clienți” în cazul lui Jeffrey Epstein, pedofilul condamnat decedat.
Comunitatea MAGA a reacționat vehement când Bondi a făcut această declarație la începutul lunii iulie, deși anterior afirmase că are dosarul Epstein pe biroul ei încă din februarie. Miercuri, The Wall Street Journal a relatat că Bondi i-ar fi spus lui Trump că numele său apare „de mai multe ori” în dosarele Epstein.
„Aceasta este o altă știre falsă, la fel ca articolul precedent din The Wall Street Journal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe publicației.
Ziarul relatase anterior că o scrisoare vulgară de la Trump a fost inclusă într-o carte legată în piele cu mesaje de la prietenii lui Epstein, realizată ca suvenir pentru aniversarea de 50 de ani a acestuia, în 2003.
Trump a numit acel articol „fals” și a dat în judecată publicația și pe proprietarul acesteia, Rupert Murdoch.
Deși în trecut părea apropiat de Epstein, Donald Trump a afirmat în repetate rânduri că „nu era un fan” al acestuia. Epstein a fost găsit mort în celula sa dintr-o închisoare din New York în 2019, în timp ce aștepta procesul pentru acuzații federale de trafic sexual cu minori și conspirație.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook