Simona Ionescu / Redactor Șef

Imaginile zilei cu fiica lui Mugur Mihăescu. Să vedeți cum arată, dar mai ales ce surpriză i-a pregătit tatălui!

Imaginile zilei cu fiica lui Mugur Mihăescu. Să vedeți cum arată, dar mai ales ce surpriză i-a pregătit tatălui!
Dacă nu știați, celebrul Garcea din Vacanța Mare e tată de fată. Iar din partea tinerei care as împlinit deja 26 de ani mai are parte și de șocuri existențiale.

Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu a reușit să își șocheze tatăl. Săptămâna aceasta, ea a fost cerută în căsătorite, la Londra, de către iubitul ei, și a spus „Da”. „Logodită în orașul în care am început totul”, a transmis Ivona Mihăescu, alături de fotografie distribuită în mediul online, în care își prezintă, mândră, inelul.

Ivona Mihaescu și Vlad Gzbura s-au logodit la Londra, locul în care, cu ani în urmă, s-au și cunoscut

Felicitările nu au întârziat. Tatăl domnișoarei, Mugur Mihăescu, s-a emoționat teribil. Nu știa nimic și nici nu bănuia că se va întâmpla așa de repede cererea în căsătorie. E drept, pusese de  mult ochii pe băiat, însă decizia trebuia luată de tineri.

Fiica lui Mugur Mihăescu e foarte mândră de inelul ei cu diamant

„Felicitări dragilor!!! Să fiți fericiți până la adânci bătrâneți!!! Ne-ați emoționat până la lacrimi! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️”, a scris cunoscutul actor în replică la postarea fiicei sale.

Cine e bărbatul care i-a intrat în viață lui Mugur Mihăescu

Ivona Mihăescu are 26 de ani, trăiește în Londra și, de anul acesta are și cetățenie britanică. Tânăra a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset, iar apoi s-a angajat în domeniul imobiliarelor, în Londra.

Mugur Mihăescu îl iubește pe viitorul ginere. Încă mai de mult spunea că își dorește „să rămână în familie”

La Londra și-a cunoscut logodnicul care este ei el tot român, Vlad Gabura. Au urmat amândoi aceeași universitate. Viitorul ginere al lui Mugur Mihăescu a lucrat în trecut pentru Amazon și Rolls Royce Motor Cars, iar acum e E-Commerce Manager.

Actorul Migur Mihăescu e foarte fericit de cariera pe care a ales-o fiica sa, chiar dacă asta înaseamnă că trăiește la mii de kilometri distanță

Cine e, așadar bărbatul care i-a furat inima Ivonei, fiica lui Mugur Mihăescu? Iată cum se prezintă chiar el: „Profesionist entuziast în domeniul vânzărilor, cu experiență B2B într-o varietate de industrii, de la plăți online și achiziții publice până la autovehicule de lux și servicii financiare. Identific domeniile de oportunitate în care îmbunătățirile ar putea avea un impact dramatic asupra rezultatelor printr-o analiză aprofundată a situației actuale a unui client și a cerințelor viitoare ale afacerii”.

Oricine se uită pe rețelele de socializare ale tânărului înțelege că e îndrăgostit lulea de fiica lui Garcea din Vacanța Mare. Majoritatea fotografiilor o conțin, de parcă nimic nu a fost înainte de apariția ei în viața lui.

Fiica lui Mugur Mihăescu e cetățean britanic

Cu ceva timp în urmă, Mugur Mihăescu declarat despre Vlad „Mă înțeleg foarte bine cu el, zici că-i frate-miu”, și spera să română în familie. Visul i s-a împlinit odată cu cererea în căsătorie adresată de Vlad. Despre fiica sa spune că „este cel mai frumos lucru pe care mi l-a putut dărui viața. A șlefuit-o viața asta și mă-sa. O venerez într-un fel pentru asta, pentru ce a putut să facă.

De anul acesta, Ivona Mihăescu a obținuit naturalizarea în Marea Britanie

Am contribuit și eu, ce-i drept, nu foarte mult, dar cel mai mare rol l-a avut nevastă-mea”, după cum a mărturisit în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre