Simona Ionescu / Redactor Șef

Imobilizat de opt ani la pat, Michael Schumacher mai primește o palmă de la viață. E acuzat de fraudă și asociere criminală

Imobilizat de opt ani la pat, Michael Schumacher mai primește o palmă de la viață. E acuzat de fraudă și asociere criminală
Numele fostului mare pilot de Formula 1, Michael Scumacher a apărut într-un dosar de fraudă și asociere criminală.

Michael Schumacher și Maria Sharapova au probleme mari cu legea. Ce urmează să se întâmple cu cele două vedete.

Imobilizat de opt ani la pat, Michael Schumacher mai primește o palmă de la viață. E acuzat de fraudă și asociere criminală

Cu mai bine de opt ani în urmă, Michael Schumacher a avut un accident groaznic la schi în urma căruia a rămas imobilizat. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, acum e implicat într-un dosar, unde este anchetată și rusoaica Maria Sharapova, dar și alte 12 persoane.

Totul a început după ce polițiștii din Gurgaon, un oraș din India, au primit o plângere penală de la o indiancă . Potrivit independent.co.uk, Shafali Agarwal a declarat că a rezervat un apartament într-un proiect de locuințe ce urma fie ridicat de Maria Sharapova și Schumacher și terminat în 2016. Iar două dintre blocuri ar fi urmat să poarte chiar numele vedetelor Maria Sharapova și Michael Schumacher.

Femeia a rămas fără 80.000 de lire sterline

Dar acest lucru nu s-a mai întâmplat și indianca vrea să i se facă dreptate. Ea spune că a rămas fără 80.000 de lire sterline, adică aproape 95.000 de euro, iar acum încearcă să-și recupereze banii la tribunal. Ea susține că a fost fraudată de vedetele care și-au asociat numele cu dezvoltatorii imobiliari care au promovat ansamblul.

„În broșură s-a menționat că Sharapova promovează proiectul și au fost făcute promisiuni false. Au existat petreceri alături de cumpărători, toate acestea având loc pentru promovarea proiectului, care nu a fost demarat niciodată”, a declarat Shafali Agarwal. Reprezentanții poliției susțin că „a fost înregistrat dosarul și facem cercetări. Ancheta este în derulare”.

Soția lui Schumacher a plătit o avere pentru tratamentul lui Michael

De când a fost accidentat, medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l ține pe Michael în viață. Acesta a suferit mai multe intervenții chirurgicale, iar soția sa, Corinna, a plătit o avere pentru tratamentele sale care, spun sursele, s-ar ridica la valoarea de 20 de milioane de lire sterline, adică aproape 24 de milioane de euro.

„Desigur, mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu doar mie îmi este dor de el. Sunt copiii, familia, tatăl său și toți cei din jurul lui. Tuturor le este dor de Michael, dar el este aici. Altfel, dar este aici și asta ne dă putere, cred. Suntem împreună, trăim împreună acasă. Facem terapie și tot ce putem pentru a-i îmbunătăți starea și să-l facem să se simtă bine”, a declarat Corinna Schumacher.

Sursă foto: rtv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre