Simona Ionescu / Redactor Șef

Împăcarea anului în showbiz. Crăciunul i-a prins împreună! Nimeni nu le mai dădea vreo șansă

Împăcarea anului în showbiz. Crăciunul i-a prins împreună! Nimeni nu le mai dădea vreo șansă
După o perioadă în care amândoi au plâns pe la colțuri, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au realizat, pentru a nu știu câta oară, că nu pot sta unul fără celălalt.

Nu se știe ce a făcut Cătălin Cazacu ca să-și împace iubita, dar i-a reușit, iar sărbătoarea de Crăciun i-a adus unul în brațele celuilalt. Cei doi îndrăgostiți au lăsat toate problemele deoparte și au decis să mai dea o șansă iubirii care îi leagă.

Cârtocașii nu au mai avut nimic de comentat, iar cei doi au plecat în Mexic, pe plajele din Tulum, ca să se relaxeze după atâta muncă și stres. Cei doi au făcut mai multe filme pe care l-au postat pe rețelele de socializare, în care apar, alături de prieteni sau singuri, în diferite ipostaze, care de care mai simpatice. Se vede că sportivul o adoră, iar Ramona îi împărtășește sentimentele. Iar momentele trăite de acest Crăciun nu vor fi uitate așa repede.

Fanii au sărit cu mesajele

Fanii celor doi au fost foarte bucuroși să vadă că sunt din nou un cuplu și au început imediat să le dea mesaje de felicitare. „Așa vă stă cel mai bine! Împreună! Să nu vă mai despărțiți niciodată”, „Ce frumos că v-ați împăcat! Să aveți sărbători frumoase împreună!”, „Mă bucur pentru ei”, „Sunteți perfecți!”, „Să nu vă mai despărțiți niciodată”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților de pe  TikTok.

Ce spunea Ramona înainte de marea împăcare

Cu ceva timp înainte ca sportivul și asistent tv să se împace, Ramona Olaru a fost dură în declarații. „Habar nu am ce face. Jur pe roz! Momentan nu știu absolut deloc ce face. Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de destul timp. Nu o să fac un anunț acum, probabil la vremea potrivită o să-l fac. Momentan, e bine așa cum e situația. Nu mă caută. Chiar nu știu ce face. Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment.

„Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești”

Mă ocup de mine. Drum drept. Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel și faci ce îți e ție bine. Suntem tot oameni, chiar dacă suntem persoane publice. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești! Nu pot să spun că am greșit eu sau el. Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun. Am fost împreună un an”, a spus Ramona Olaru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre