Simona Ionescu / Redactor Șef

Împăcarea anului în showbizz-ul românesc. Îndrăgostiții au fost dați de gol de prieteni

Împăcarea anului în showbizz-ul românesc. Îndrăgostiții au fost dați de gol de prieteni
Au uitat trecutul și tot ce a fost mai rău și au decis să-și mai dea încă o șansă și speră că de data asta va fi bine.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu n-au fost niciodată doi străini. Chiar și când s-au despărțit au lăsat o portiță deschisă.

Chiar dacă mulți și-au dat coate și au spus că sunt slabe speranțele ca fostul politician Cristian Boureanu și Cristina Belciu să fie din nou împreună, s-au înșelat amarnic. Potrivit informațiilor pe care apropiații acestora le-au dat jurnaliștilor de la Antena Stars, cei doi și-au mai dat o șansă și par mai îndrăgostiți ca niciodată. O dovadă clară că atunci când există dragoste adevărată, totul e posibil.

Au petrecut Revelionul împreună

Primul pas a fost făcut de Revelion, când cei doi au fost văzuți împreună la un hotel din Băile Felix iar la un moment dat, spun sursele, s-ar fi sărutat. Tot apropiații spun că fostul politician s-ar întoarce la Cristina, indiferent ce s-ar întâmpla între ei, pentru că o iubește enorm. Fanii lui Cristian Boureanu au fost foarte încântați de vestea primită, mai ales că alături de frumoasa Cristina, bărbatul pare că s-a transformat.

S-au despărțit după doar cinci luni de relație

Cei doi s-au despărțit prima data după doar cinci luni de relație, însă au vorbit foarte frumos unul de celălalt. După aproximativ cinci luni de relație, cei doi s-au despărțit. „Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta.

Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră. Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!”, a declarat atunci Cristina Belciu pentru Cancan.

Cristina a fost cel mai frumos cadou de la destin

La fel de elegant în declarații a fost și Boureanu, care a precizat că fosta iubită are un sufletul exceptional și o inimă enormă. „Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.

Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Mulțumesc pentru tot, Cristina!”, a spus Boureanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre