Simona Ionescu / Redactor Șef

În familia Beckham a apărut o tânără de 29 de ani. Cruz, fiul de 19 ani, e de vină

În familia Beckham a apărut o tânără de 29 de ani. Cruz, fiul de 19 ani, e de vină
În familia lui David Beckham, dragostea plutește în aer. Fostul fotbalist este total îndrăgostit de Victoria, soția și mama copiilor săi. Fiul cel mare e căsătorit și nu contenește cu dovezile de dragoste. A venit și rândul băieților mai mici. La scurt timp după ce Romeo a oficializat relația cu o fotografă, mezinul, Cruz, s-a lăsat vrăjit. 

Cruz Beckham, în vârstă de 19 ani, pare îndrăgostit lulea de iubita sa, o femeie matură, mai mare cu un deceniu decât el. Cei doi au fost surprinși la cumpărături în Beverly Hills și la plimbare în Miami.

Fiul cel mic al lui David și Victoria Beckham este într-o relație, din luna iunie, cu Jackie Apostel, o cântăreață și compozitoare care se apropie de 30 de ani.

Iubita lui Cruz Beckham a făcut publice mai multe imagini cu ei doi (Instagram)

Cruz, cel mai mic fiu al lui David Beckham și iubita sa, Jackie Apostel, au demonstrat că vârsta nu este un obstacol în calea iubirii. El a invitat-o pe compozitoarea de 29 de ani în Florida pentru a petrece timp alături de el și de familia sa celebră. 

Cum se iubește fiul cel mic al cuplului Beckham cu femeia care l-a cucerit

Cruz s-a dovedit teribil de îndrăgostit de iubita sa, învârtind-o în brațe în timpul unei plimbări. S-au sărutat mult și au savurat o cafea în Miami. Nu și-au putut lua mâinile unul de pe altul cât au băut cafeaua. Au fost surprinși la o masă în aer liber, unde s-au îmbrățișat și s-au sărutat prelung. Au urmat alte săruturi pasionale pe o bancă în parc, unde cei doi au ajuns plimbându-se de mână.

Fiul lui David și al Victoriei Beckham a fost surprins în ipostaze tandre, pe stradă, cu iubita sa care e cu 10 ani mai mare (Daily Mail)

Sâmbătă, Cruz Beckham și iubita sa, Jackie Apostel, au fost văzuți plini de afecțiune în timp ce urmăreau meciul dintre Inter Miami și New England Revolution pe Stadionul Chase, alături de sora sa Harper și de mama Victoria. 

Cine este iubita mezinului familiei Beckham

Jackie Apostel este o cântăreață și compozitoare de origine braziliano-germană. Prima dată a fost văzută în compania lui Cruz Beckham în aprilie anul acesta, apoi au participat împreună la festivalul Glastonbury în iunie. 

Jackie Apostel este cântăreață și compozitoare cu origini germane și braziliene (Instagram)

Presa străină a aflat că Jackie Apostel a început să cânte la pian la vârsta de doi ani. Mai târziu a făcut teatru și a compus poezii. În cele din urmă, și-a început cariera ca membră a trupei braziliene Schutz, dar s-a concentrat în final pe compoziție, dorind să ofere melodiilor sale „o viață mai mare decât ce ar fi putut oferi ea însăși”, conform descrierii sale de pe Spotify. Ea a compus de-a lungul timpului pentru artiști precum Shy Smith, Girli și Cleo. 

Ce are de spus Victoria Beckham despre „nora” matură

Se pare că Jackie și Victoria se înțeleg de minune, iar Jackie a mers, luna trecută, la Paris, pentru a o susține pe Victoria la prezentarea sa din cadrul Paris Fashion Week. Mai mult, fosta Spice Girl i-a oferit codou lui Jackie Apostel o rochie din colecția sa. Piesa costă aproape 1000 de lire sterline. După spectacol, Jackie a postat pe Instagram un mesaj aparte. „Cel mai frumos show și cea mai frumoasă rochie. Felicitări, Victoria Beckham”, a scris aceasta.

Iubita lui Cruz Beckham a îmbrăcat rochia primită cadou de la Victoria și i-a mulțumit pentru cadoul de 1000 de lire (Instagram)

Recent, Cruz Beckham și-a exprimat public sentimentele pentru iubita sa, Jackie Apostel, mărturisindu-și dragostea chiar de ziua ei. Artista a împlinit 29 de ani zilele trecute. El a postat pe Instagram o poză cu Jackie pregătindu-se să sufle în lumânări. „La mulți ani, te iubesc”, i-a declarat mezinul familiei Beckham.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri