Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată impresionantul conac de 5 milioane de dolari al lui John Travolta! Vinde casa veselă în care a locuit cu soția răpusă de boală

Iată impresionantul conac de 5 milioane de dolari al lui John Travolta! Vinde casa veselă în care a locuit cu soția răpusă de boală
John Travolta și-a scos la vânzare conacul de 5 milioane de dolari (3,5 milioane de lire sterline).

În interiorul impresionantului conac de 5 milioane de dolari al lui John Travolta. Proprietatea pe care a împărțit-o cu regretata soție Kelly Preston este în prezent pe piață și este un colțișor de paradis.

Una dintre primele case cumpărate cu Kelly Preston

John Travolta a achiziționat casa incredibilă din orașul Islesboro, Maine, în urmă cu 30 de ani, împreună cu Kelly, care a murit în iulie 2020 după ce s-a luptat în secret cu cancerul de sân timp de doi ani.

În interiorul impresionantului conac de 5 milioane de dolari al lui John Travolta totul e vesel. De la culorile pereților la mobilier. A fost una dintre primele case pe care le-au cumpărat împreună după ce s-au căsătorit în 1991. Adăugând apoi multe altele la portofoliul lor extins de proprietăți. Conacul impresionant are 7 băi și aproximativ 200.000 metri pătrați de teren.

Casa lui John este extrem de retrasă, fiind înconjurată de o mulțime de verdeață. Conacul, care apare pe site-ul agentului imobiliar de lux Sotheby’s International Realty, oferă o notă subtilă a unei case rurale englezești.

Conacul fabulos

Se mândrește cu un interior tradițional și colorat, cu modele florale și indicii de tonuri verzi și roz. Conacul său idilic are o bucătărie măreață, cu lumini suspendate și podele superbe de stejar. În sufragerie, are canapele roșii vibrante și o masă uriașă care ocupă locul central, cu un candelabru frumos agățat pentru decor.

În casa impresionantă există un teatru complet cu o scenă, o bibliotecă, o masă și o sală de clasă. Există, de asemenea, o cameră Peter Pan și o cameră cu tematică de prințesă, care arată spectaculos. Afară, în grădină, există o piscină imensă, care este perfectă pentru ca familia și prietenii să se bucure în lunile mai calde.

Kelly Preston s-a luptat doi ani cu canceru la sân

Această frumoasă casă nu este singura pe care o deține actorul. Mai are încă două în Florida și un complex în Calabasas, California.

După ce Kelly a murit pe 12 iulie, soțul ei a făcut publică lupta împotriva cancerului.

„Cu inima foarte grea vă anunț că frumoasa mea soție Kelly a pierdut bătălia pe care o ducea de doi ani cu cancerul de sân. A dus o luptă curajoasă cu dragostea și sprijinul multora. Familia ei și cu mine vom fi recunoscători pentru totdeauna medicilor și asistentelor de la MD Anderson Cancer Center, tuturor centrelor medicale care ne-au ajutat, precum și numeroșilor ei prieteni iubiți care i-au fost alături. Iubirea și viața lui Kelly vor fi întotdeauna amintite. Îmi voi lua ceva timp să fiu acolo pentru copiii mei care și-au pierdut mama, așa că iertați-mă din timp, dacă nu veți auzi de la noi o vreme. În săptămânile și lunile următoare ne vindecăm. Toată dragostea mea, JT”, a scris el într-o postare pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre