Simona Ionescu / Redactor Șef

Încă o durere de cap pentru Regină. Ce se întâmplă cu filmul biografic despre Prințesa Diana

Încă o durere de cap pentru Regină. Ce se întâmplă cu filmul biografic despre Prințesa Diana
Familia regală britanică nu este deloc fericită cu atâta atenție pusă pe ea, practic a apărut încă o durere de cap pentru familia regală. După serialul de succes Crown ( Netflix), care scoate la iveală detalii nu tocmai agreabile din intimitatea familiei, un alt film se preconizează. Pelicula ar urma să fie lansată în toamna anului 2021.

Încă o durere de cap pentru Regină. Aceasta nu este deloc încântată de noul film biografic al Prințesei Diana, afirmă expertul Robert Jobson. Filmul, regizat de Pablo Larraín și scris de Steven Knight, își concentrează acțiunea asupra unui weekend decisiv din viața Prințesei Diana, pe care aceasta l-a petrecut la Sandringham. Personajul principal al filmului e interpretat de Kristen Stewart.  Din distribuție mai fac parte și actorii Timothy Spall, Sally Hawkins și Sean Harris.

„Am cunoscut-o personal, și e inevitabil ca familia regală să nu fie încântată de filmul biografic”, a declarat Jobson, potrivit Us Weekly.

„Nu le va plăcea, însă se așteptau la asta. Acesta e adevărul. Cred că cel mai important este cât de bine va reuși actrița să interpreteze rolul. Va trebui să așteptăm și să vedem cum vor decurge lucrurile”, a adăugat biograful.

Încă o durere de cap pentru Regină și familia regală

Filmul biografic are titlul Spencer. Acesta este numele de familie al Prințesei Diana. Subiectul  îl constituie unul dintre cele mai mari scandaluri care au zguduit familia regală britanică. Acțiunea este plasată în anii ’90, mai exact de-a lungul a trei zile petrecute de Prințesa Diana, de Crăciun, la reședința regală din Sandringham, în Norfolk.

Filmul biografic susține ideea că în acel weekend ceva crucial s-a întâmplat cu Diana. Mai exact, a decis că mariajul ei cu Prințul Charles nu funcționează.

Potrivit biografilor Robert Jobson și Ingrid Seward, filmul nu respectă întru totul realitatea. Ei susțin că Prințesa Diana nu a vizitat reședința din Sandringham în perioada prezentată în film. „Filmul sugerează că aici a fost luată decizia legată de divorț, dar ea nu a luat niciodată această decizie. Nu cred că a mai fost la Sandringham după 1990, iar acțiunea în film se petrece în 1991”, a declarat Robert Jobson, potrivit Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 9 februarie. Taurii pot avea oportunități interesante

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre