Simona Ionescu / Redactor Șef

Înca un actor cunoscut ucis de Covid. Vestea a îndurerat Hollywoodul

Înca un actor cunoscut ucis de Covid. Vestea a îndurerat Hollywoodul
Unul din actorii care a intrat în distribuția îndrăgitului serial „Melrose Place”, a murit de Covid. Artistul avea doar 62 de ani.

Brad Johnson, actorul devenit celebru în urma rolului său din serialul „Melrose Place”, a murit de Covid. Artistul s-a stins din viață în urmă cu mai multe luni, fără ca informația să fi publică până acum, când familia îndurerată a anunțat acest lucru. Actorul  și-a pierdut viața în data de 18 februarie, în Fort Worth din Texas. Impresarul actorului, Linda McAlister, nu a făcut publică vestea morţii pentru permite familiei să parcurgă, în liniște, doliul.

Actorul, în vârstă de 62 de ani, era căsătorit de aproape 35 de ani cu aceeași femeie, iar soţia sa a fost devastată după ce şi-a pierdut bărbatul. Cei doi aveau împreună opt copii, doi băieţi şi şase fete. Publicaţia Daily Mail scrie că Brad Johnson s-a stins practic din cauza unei pneumonii post-Covid. Rudele îndoliate transmit că actorul a rămas în amintirea tuturor drept un bărbat care „a trăit viaţa din plin” şi „care a plecat prea devreme”.

„Chiar dacă a plecat dintre noi prea devreme, și-a trăit viața la maximum și și-a învățat copiii să facă același lucru. Brad s-a bucurat pe deplin de îmbunătățirea și sporirea oricărui spațiu, într-un mod care a menținut și a respectat frumusețea sa naturală. S-a simțit acasă în aer liber, iar pasiunea sa pentru pământ a evidențiat acest lucru. Pe cât de mult iubea să fie cowboy, să vâneze și să stea la țară, Brad nu a iubit nimic mai mult decât pe familia sa”, a transmis reprezentanta actorului din „Melrose Place”.

Brad Johnson a dvenit cunoscut drept cowboy-ul din reclamele Marlboro

Actorul american Brad Johnson a avut o carieră de peste trei decenii. A jucat în 45 de seriale TV și filme, conform IMDb. Cele mai notabile roluri ale sale au fost „Ted Baker” în filmul „Always” (1989), „Rayford Steele” în seria de filme „Left Behind” și Dr. Dominick O’Malley în „Melrose Place”.

Înainte de contractele cu giganții de la Hollywood, Brad Johnson a jucat în reclame și a făcut publicitate pentru clienți precum Calvin Klein și marca de țigări, Marlboro. De fapt el a devenit celebru la mijlocul ’80, după ce a jucat rolul de cowboy în reclamele ţigărilor Marlboro, moment în care a intrat în vizorul lui Steven Spielberg. Actorul, născut în Arizona, era pasionat de rodeo.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre