Simona Ionescu / Redactor Șef

Început de an bun pentru Ionuț Dolănescu. Și-a împlinit cel mai mare vis

Început de an bun pentru Ionuț Dolănescu. Și-a împlinit cel mai mare vis
După multă trudă, Ionuț Dolănescu și-a văzut visul cu ochii și e extrem de fericit. A muncit enorm, dar totul a ieșit așa cum și-a dorit.

După moartea lui Ion Dolănescu, Ionuț Dolănescu a primit casa din Caimatei pe care a transformat-o radical. Și-a împlinit un mare vis și s-a mutat în locuința unde a crescut și celebrul său părinte.

Ionuț Dolănescu locuiește în locul pe care l-a iubit cel mai mult. Casa părintelui său din Caimatei, pentru renovarea căreia s-a muncit enorm. Dar lucrurile au fost așa cum și-a dorit artistul și acum, ca și tatăl său, își așteaptă cu bucurie prietenii să-i treacă pragul.

 „Am fost norocos să moștenesc această casă”

Anul trecut, în luna iunie, Ionuț Dolănescu spunea cât de norocos este că a moștenit această casă, dar nu s-a gândit că îl va costa atât de mult renovarea. De asemenea, a precizat că niciodată nu s-a gândit să vândă locuința părintelui său. Pentru el important este că și-a văzut visul cu ochii pentru că spune că și-a dorit dintotdeauna să renovez această casă ca să o poată transmite și el urmașilor, respectiv nepoților lui Ion Dolănescu.

„Tata era cu ușile deschise tot timpul”

„Nu m-am gândit nicio clipă să o vând sau să o înstrăinez pentru că este o casă în care eu am copilărit și la care tatăl meu, regretatul Ion Dolănescu, a ținut foarte mult. Acolo a trăit mai bine de 40 de ani și acolo a și murit și e, așa, ca un altar sfânt pentru noi și familia noastră această casă.

Casa din Caimatei unde a trăit Ion Dolănescu și fiul său Ionuț

Și pentru prietenii și finii tatălui meu care avea peste 1000 de fini. Casa era cu ușile deschise tot timpul! Am fost norocos să moștenesc această casă și m-am gândit că ar fi bine să o și renovez și sper ca în vreo două luni să reușesc să mă mut în casa părintească”, a spus fiul lui Dolănescu.

Până când locuința din Caimatei a fost renovată, Ionuț Dolănescu a locuit alături de soția și copii în casa mamei sale, Maria Ciobanu. Pentru locuința din Caimatei, Ionuț Dolănescu s-a judecat ani buni cu Dragoș Dolănescu, fratele său din Costa Rica.

Ionuț a părăsit-o pe fiica Irinei Loghin

Cu ceva timp în urmă, Dragoș Dolănescu a vorbit despre cât de mult succes a avut fratele său la fete în tinerețe. Acesta a avut o relație și cu fiica Irinei Loghin, Irinuca, dar a părăsit-o pentru că nu o iubea.

„A avut și femei singure, dar și măritate, din muzica populară, prefer să nu dau nume.

Una dintre iubitele lui a fost Irinuca, fiica Irinei Loghin, tata ținea foarte mult la familia ei, o știa de când era mică, era foarte cuminte, și-o dorea ca noră. Era o mândrie de fată, frumoasă foc, cuminte, deșteaptă, la două facultăți, nu s-a băgat niciodată în probleme. Aveau planuri să se căsătorească, dar n-a fost să fie. (…)”, a povestit Dragoș.

Acesta susține că fratele său se îndrăgostise de o femeie mai mare decât el, pe nume Maria, din Australia. De altfel, Ionuț s-a și căsătorit cu acea femeie, împotriva dorinței lui Ion Dolănescu, care o vroia ca noră pe Irinuca. Într-un final, Ionuț a divorțat și s-a întors în țară.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre