Simona Ionescu / Redactor Șef

Pandemia l-a îngenuncheat pe Ionuț Dolănescu. Rămas fără bani, și-a vândut casa

Pandemia l-a îngenuncheat pe Ionuț Dolănescu. Rămas fără bani, și-a vândut casa
Ionuț Dolănescu trece printr-o perioadă cu probleme financiare. Situația s-a agravat și mai mult de când s-a apucat să renoveze casa în care a stat tatăl său.

Ionuț Dolănescu s-a luptat ani buni ca să câștige casa din Caimatei unde și-a dus zilele inegalabilul cântăreț Ion Dolănescu. Din cauza scumpirilor însă, a avut de suferit.

Pandemia l-a îngenuncheat pe Ionuț Dolănescu. Rămas fără bani, și-a vândut casa

Ionuț Dolănescu face sacrificii uriașe ca să renoveze casa care i-a rămas de la tatăl său, pentru care s-a luptat ani mulți în tribunal. Artistul spune că din cauza pandemiei prețurile la materialele de construcții s-au scumpit foarte mult și a fost nevoit să vândă o proprietate din America pentru a reuși să se descurce.

„Îmi doresc ca să finalizez cât mai repede repararea acoperișului, pentru ca sezonul rece să nu ne dea ocazia altor probleme dificile”

„Scumpirea fără egal a materialelor de construcții mi-a dat peste cap toate planurile gândite inițial. Chiar și efectele perioadei de pandemie, când nu am putut cânta din cauza restricțiilor știute de toată lumea, au avut rolul lor. Dar ceea ce m-a luat și ne-a luat pe toți prin surprindere a fost scumpirea fără precedent a materialelor de construcții.

După un an de șantier nu mai cred că vom termina anul acesta, așa cum speram inițial. Îmi doresc ca să finalizez cât mai repede repararea acoperișului, pentru ca sezonul rece să nu ne dea ocazia altor probleme dificile”, a adăugat fiul cel mare al lui Ion Dolănescu, potrivit Playtech.

Locuința din America a fost vândută pentru 400.000 de euro

Artistul spune că a reușit să primească 400.000 de euro pe casa din America, dar jumătate din acești bani i-a cheltuit pentru locuința din Caimatei. „Nu vă ascund că mi-am vândut o proprietate de peste ocean, din Statele Unite ale Americii, ca să fac rost de banii necesari reparației. Am dat acea casă cu 400.000 de dolari și jumătate dintre ei i-am folosit deja în contul casei din București. Nici nu vreau să mă gândesc la suma totală pe care o am de cheltuit până la finele lucrărilor!”, a mai spus Ionuț Dolănescu.

A renovat și casa unde a copilărit Ion Dolănescu

Efortul depus nu a fost în zadar, a mai precizat Dolănescu, care susține că mare parte din mobila din Caimatei a dus-o în casa unde s-a născut Ion Dolănescu. „Cea mai mare parte a mobilei din casa tatălui am dus-o la cealaltă casă a mea, cea din Perșinari, la 15 kilometri de Târgoviște, casa unde a crescut tatăl meu și unde mi-am petrecut și eu o mare parte din copilărie.

Și pe aceea am renovat-o, așa că nu pot decât să mă bucur că am reușit să duc mai departe ceva din tradiția familiei mele. Încă nu m-am decis dacă voi face din casa din strada Caimatei un centru cultural sau o școală de artă care să poarte numele tatei, dar până la anul mai am timp. Este posibil și un asemenea scenariu!”, s-a destăinuit cântărețul.

Sursă foto: wowbiz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre