Simona Ionescu / Redactor Șef

Individul pe trotinetă, care a atacat și înțepat și o vedetă, a fost prins. Momente cumplite pentru Margherita de la Clejani. Ce spune mama Viorica

Individul pe trotinetă, care a atacat și înțepat și o vedetă, a fost prins. Momente cumplite pentru Margherita de la Clejani. Ce spune mama Viorica
Un individ pe o trotinetă a băgat spaima în București, după ce a înțepat cu un obiect două femei care se deplasau pe stradă. Una dintre ele a fost Margherita de la Clejani, după cum a aflat un reporter.

Up Date. Polițiștii din București au fost în alertă maximă de aseară, încercând să-l prindă pe un bărbat care a atacat și a pus în pericol viața a două femei. În urmă cu puțin timp au anunțat că l-au prins pe individ. Este un bărbat de 38 de ani, care locuiește în preajma Capitalei, iar acum este audiat de polițiști și procuror.

Îl puteți vedea aici pe individ, în înregistrarea difuzată pe Facebook. Pare un om cu probleme de sănătate.

Acum Viorica de la Clejani poate să stea liniștită că atacatorul fiicei sale e în cătușe și că nu a fost pus de nimeni să o vizeze pe Margherita. Vom vedea, însă, și cum va trata instanța astfel de infractori. Artista izbucnise în cursul zilei cu o replică acidă la adresa justiției din România. ”Au ajuns copiii să fie omorâți pe stradă. Justiția lasă criminalii în libertate și s-au pus pe capul copiilor mei”, a spus Viorica de la Clejani pentru site-ul Spectacola.

Momente cumplite pentru Margherita de la Clejani. A fost la un pas de o tragedie

Știrea inițială. Potrivit informațiilor oferite de Poliția Capitalei, pe 17 august, seara, agenții de la secția 1 au primit o sesizare că o tânără a fost înțepată într-un sân cu „un obiect” de către un bărbat care se plimba pe o trotinetă pe o stradă din sectorul 1. La zece minute distanță, polițiștii de la Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi au primit o altă sesizare de la o altă femeie, care spunea că a pățit același lucru, pe o stradă din sectorul 3.

În acest moment, nu se știe exact cu ce au fost înțepate femeile. Unii martori la scene au spus că e vorba de un ac, la 112 s-a înregistrat reclamația că „a fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat”, polițiștii au folosit aceiași termeni când au comunicat presei evenimentele, iar unii jurnaliști au scris că au fost tăiate cu un cuțit.

”La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările. Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.”, se arată în comunicatul trimis de Poliția Capitalei.

Despre victime am mai aflat că una are 17 ani, iar cealaltă, 30 de ani.

Prima victimă ar fi Margherita de la Clejani

Jurnaliștii de la Fanatik au identificat prima victimă, în persoana fiicei Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, Margherita. Se afirmă că atacatorul i-a înfipt vedetei o lamă de bisturiu în zona pieptului, iar tânăra a ajuns la Spitalul Universitar din București, unde a fost consultată de medicii de specialitate.

Din fericire, a avut parte doar de răni ușoare și nu i-au fost afectate nici silicoanele, motiv pentru care Margherita, care are 30 de ani, a refuzat să rămână în spital.

Nici celei de a doua tinere rănile nu i-au pus viața în pericol, dar și ea, ca și Margherita a avut parte de o traumă psihică, au fost șocate de atac. În acest moment, poliția este pe urmele agresorului.

Un astfel de eveniment a mai avut loc în Capitală și s-a finalizat cu identificarea, arestarea și condamnarea agresorului. E vorba despre bucureșteanul care a înțepat mai multe femei cu un ac în tramvaiele de pe linia 41. Cătălin Nistor a fost prins și audiat timp de 12 ore de polițiștii de la Secția 22. Și-a recunoscut fapta, motivând că victimele erau foarte frumoase și încerca să le atragă atenția.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre