Simona Ionescu / Redactor Șef

Informație despre cum găsiți Kanal D2 în grila de programe TV

Informație despre cum găsiți Kanal D2 în grila de programe TV
Kanal D2, noul post de televiziune din portofoliul Dogan Media Internațional, a început să emită din seara de 2 aprilie, de la ora 19:00, odată cu ediția specială “Bravo, ai stil!”, care a dat startul sezonului cu numărul 8 al îndrăgitului show. Este, de altfel, și emisiunea-vedetă a noului post. Am primit mai multe întrebări la redacție, cititorii dorind să știe cum prind Kanal D2.

Vine Paștele și sunt mulți români care vor să se relaxeze în fața micului ecran. Cel mai nou post a anunțat emisiuni tentante, cu Bianca Drăgușanu, Alexandra Ungureanu, Denise Rifai, vor să vadă știrile prezentate de Radu Andrei Tudor, venit de la TVR și, bineînțeles, show-ul monden „Bravo, ai stil”. Serialele turcești anunțate sunt, de asemenea tentante.

Informație despre cum găsiți Kanal D2 în grila de programe TV

Noul post de televiziune, Kanal D2, a adus în atenția telespectatorilor o ofertă variată a unei televiziuni generaliste. A început cu dreptul, cu experiența din spate cu Kanal D. Are în componența programelor sale emisiuni captivante, producții originale, entertainment de calitate, informații relevante, filme și serialele bune.

Postul Kanal D2, care emite full HD, poate fi găsit în grila de canale în locul postului de televiziune București TV, care a fost preluat de către Dogan Media Internațional.

Iată cum vor putea telespectatorii să găsească noul post Kanal D2 în grilă de programe TV, în funcție de operatorul de cablu la care sunt abonați:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 630
Orange Communications IPTV- poziția 129
Orange TV DTH satelit- poziția 136
Nextgen cablu digital- poziția 15

În cazul în care nu găsiți Kanal D2 în grila ta de programe, puteți să dați o rescanare automată sau să va adresați operatorului dv. de cablu.

Kanal D2 poate fi urmărit live de către toți românii, atât prin intermediul rețelelor de cablu, cât și direct pe site-ul postului de televiziune, accesând următorul link: kanald2.ro/live.

Radu Andrei Tudor, prezentatorul Știrilor de la Kanal D2, primul Paște alături de fiul său

Îndrăgitul prezentator vă așteaptă cu cele mai relevante știri în fiecare seară, de luni până vineri de la ora 21:00, la pupitrul jurnalului Kanal D2 “NEWSTIME”.

Radu Andrei Tudor, prezentatorul “NEWSTIME”, grupajul informativ de la Kanal D2, difuzat de luni până vineri, de la ora 21.00, va petrece sărbătorile pascale în București, alături de soția sa, Andreea, și de fiul lor, David Andrei, în vârstă de 11 luni. Sărbătoarea Învierii Domnului vine cu multe bucurie în viața îndrăgitului prezentator, mai ales că urmează să fie alături de micuțul David Andrei, la primul Paște din viața acestuia.

Iepurașul vine cu un premergător nou și alte surprize

Este și primul Paște al copilului nostru; este si primul Paste pe care îl petrec în Bucuresti. Vrem să pregătim pentru fiul nostru această sărbătoare. Desi este foarte mic și încă nu își dă seama de importanța acestei sărbători, ne dorim să inceapă să se bucure de tradiții. Desigur, va veni și Iepurașul cu un premergător nou și alte surprize. În seara de Înviere vom merge împreună la slujbă și vom lua masa pascală împreună cu nașii noștri.

Radu Andrei Tudor alaturi de Andreea și fiul lor David-Andrei

Pentru noi, anul acesta este primul în care stăm doar noi doi doi împreună cu cel mic, acasă. În Vinerea Mare voi fi la pupitrul NEWSTIME și le voi oferi telespectatorilor cele mai relevante știri legate de această perioadă extrem de importantă pentru creștini„, a spus Radu Andrei Tudor.

Pentru prezentatorul NEWSTIME, cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute în familie, iar Piatra Neamț, orașul copilăriei sale, este locul de care îl leagă cele mai frumoase amintiri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre