Simona Ionescu / Redactor Șef

Informații noi în scandalul amantlâcului. „Abia pot să spun că mai sunt în propriul meu corp”. E vorba și de o sarcină

Informații noi în scandalul amantlâcului. „Abia pot să spun că mai sunt în propriul meu corp”. E vorba și de o sarcină
Sfârșitul lui 2021 a adus multă decepție pentru o sumedenie de persoane publice. Amantlâcurile au fost în floare anul acesta și despărțirile au curs gârlă. Scandalurile și spălatul rufelor în public însă sunt abia la început!

Scandalul care cutremură Hollywoodul mustește în celebra familie Kardashian. Khloe Kardashian a aflat că a fost înșelată de partenerul ei, baschetbalistul Tristian Thompson, încă de când era însărcinată cu fiica lor. După ce a născut, de dragul micuței True, i-a mai dat o șansă sportivului, însă acesta a călcat pe bec din nou, cu o altă femeie.

Un sac de bani pentru avort

Amanta lui Thompson vrea ca bebelusul lor sa fie recunoscut oficial in acte

Recent, o femeie l-a chemat în instanță pe Thompson pentru un test de paternitate. Domnișoara Maralee Nichols, de meserie instructor de fitness, pretindea la începutul procesului că e însărcinată cu copilul lui Tristian și dorește pensie alimentară. Acesta a reacționat imediat, angajând o armată de avocați. Echipa lui juridică a încercat să cumpere tăcerea femeii, contra unei sume de bani de-a dreptul uriașe, însă aceasta a refuzat. Mai mult, Tompson i-a oferit prin intermediul avocaților peste 80 de mii de dolari pentru a avorta.

Totodată, femeia a refuzat și  e decisă să meargă mai departe cu procesul, până la obținerea unui act care să ateste că baschetbalistul este tatăl copilului. Bebelușul a venit pe lume în urmă cu câteva zile.

Khloe e devastată și a impresionat până la lacrimi America

Khloe Kardashian

Scandalul a doborât-o pe Khloe, una dintre cele mai îndrăgite staruri din America. Ea a scris pe rețelele sociale că îi roagă pe internauți să nu o mai „sfâșâie în comentarii dure”, deoarece „abia pot să spun că mai sunt în propriul meu corp”. Sora celebrei Kim Kardashian a șocat cu această afirmație, fiind cunoscuta ca „sora de fier” dintre cele 5 Kardashian-Jenner, 6 cu mama lor, Kris Jenner. Fanii i-au lăsat comentarii în care îi spun că au plâns citind rândurile ei și, pentru că practic cele 5 surori stăpânesc internetul având zeci de milioane de urmăritori, s-a creat o adevărată armată anti-Thompson.

Thompson a recunoscut parțial

Bachetbalistul a înșelat-o chiar și când Khloe mai avea câteva zile până să nască. Imaginile cu amantlâcul au fost prezentate de presă.

Sportivul în vârstă de 30 de ani a recunoscut parțial întreaga lui aventură, susținând că s-a iubit cu Nichols doar o singură dată. În instanță, avocații femeii arată că de fapt au avut o relație ascunsă timp de 5 luni. Mai mult, Thompson știa că a rămas gravidă încă din timpul în care erau în relații intime, și nu a fost deranjat de acest aspect – atât timp cât partenera lui oficială, Khloe Kardashian nu află.

Potrivit presei de scandal de peste Ocean, șansele ca Thompson să iasă basma curată din acest proces sunt aproape nule.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre