Câteva dintre experimente șocante ale profesorului Alfred Bulai au ieșit la iveală la audieri. Decanul SNSPA, Cristian Pârvulescu, le-a spus anchetatorilor că nu s-a gândit niciodată că sociologul ar putea face asemenea lucruri.
La casa de oaspeți a SNSPA, unde profesorul a predat și unde funcționează și școala de vară, Bulai avea o cameră de practică, unde aveau loc experimente șocante. La audieri s-a aflat faptul că Alfred Bulai înfometa studentele în timpul practicii.
Un aperitiv fabulos: pâine umplută
Decan SNSPA: „A fost înfometată în timpul practicii și a avut nevoie de asistență medicală”
„Nu știam că una dintre studentele noastre a fost înfometată în timpul practicii și că a avut nevoie de asistenţă medicală. E adevărat că a fost făcut cu acordul studentei, dar nu cred vreodată că vreun student își dorește să leșine din cauza soarelui și a foamei. Este un fapt, a venit o ambulanță”, a spus decanul Cristian Pârvulescu.
S-au evaporat rapoartele de la stagiul de practică al lui Alfred Bulai
Surprinzător sau nu, dar rapoartele de la stagiul de practică al lui Alfred Bulai nu se mai găsesc, a mai spus Pârvulescu. „Ele trebuiau sa fie arhivate la departamentul de sociologie. Sigur că pot să îmi fac un reproș că nu am verificat acest lucru, noi plecăm de la prezumția de buna credinţă”, susține decanul Cristian Pârvulescu.
Procurorii au făcut marți trei percheziții în dosarul lui Bulai
Polițiștii și procurorii au descins marți de la ora 8 dimineața în trei locuri din București, primul fiind actualul sediu al SNSPA și au căutat timp de șase ore în biroul lui Alfred Bulai. Se încearcă găsirea oricărei probe care ar putea dovedi faptele de agresiune sexuală, de aceea au fost verificate și dispozitivele electronice.
Ulterior, oamenii legii au ajuns la vechea clădire a facultății, unde se spune că ar fi avut abuzuri sexuale cu 20 de ani în urmă. Până în acest moment, peste 30 de sesizări împotriva lui Alfred Bulai au ajuns la procurori.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook