Simona Ionescu / Redactor Șef

Internauții râd de se prăpădesc de Gabi Bădălău, care s-a apucat să vorbească de femeile din viața lui

Internauții râd de se prăpădesc de Gabi Bădălău, care s-a apucat să vorbească de femeile din viața lui
Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu continuă saga sentimentală pe care o trăiește public, de ceva vreme. Internauții râd de se prăpădesc de Gabi Bădălău, care s-a apucat să vorbească de femeile din viața lui.

După ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu recent, Gabi Bădălău s-a recules la muntele Athos. Întors cu forțe proaspete, a început o relație cu o rusoaică tânără de 24 de ani, care face bani din vânzarea tablourilor proprii. A continuat apoi cu o vacanță în Mykonos, alături de rusoaică. Imediat ce s-a întors, și-a luat fosta soție, pe Claudia Pătrășcanu și pe cei doi copii și au fugit în vacanță la Paris. 

Cu toate că a avut un program foarte încărcat în ultima vreme, Bădălău și-a făcut timp să vorbească despre femeile din viața lui, în cadrul unui podcast la care a fost invitat. Internauții râd și acum de se prăpădesc de dezvăluirile și cugetările lui Bădălău. 

Gabi Bădălău: „Dacă avem o aventură de o oră, eu nu consider înșelat” 

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a reflectat la femeile din viața sa, pe care, spune el, le-a iubit. Sau nu le-a iubit, așa cum a spus despre fosta soție, Claudia Pătrășcanu, care i-a făcut doi copii.

„Poate sunt misogin acum. Noi, bărbații, dacă avem o aventură de o oră, eu nu consider înșelat. Am mai avut lucruri de genul acesta”, a reflectat Bădălău în podcastul „Ameritat cu Nasrin”. Făcea referire la ceea ce declarase Bianca Drăgușanu presei, că l-a părăsit fiindcă a înșelat-o.

Acesta a vorbit și despre Bianca Drăgușanu, pe care se laudă că nu a lăsat-o pentru altă femeie, ba chiar spune că a iubit-o: „Se poate spune și așa (n.r. că a comparat femeile între ele), dar niciodată nu am lăsat-o pe Bianca pentru altcineva. Pentru mine, Bianca era o femeie completă din toate punctele de vedere și am iubit-o foarte mult”. 

Despre fosta iubită, Ramona Gabor, cu care a fost cuplat mulți ani, Gabi Bădălău nu a povestit nimic în podcast. S-au despărțit în 2010, dar ieri a apărut în Cancan.ro fotografii cu Bădălău  și sora Monicăi Gabor la un restaurant. S-au făcut speculații cu privire la reînnodarea idilei, dar nu credem că Bădălău a încercat figura cu „înșelatul de o oră care nu se pune”.

Internauții s-au prăpădit de râs 

Cugetările lui Bădălău nu i-au lăsat indiferenți pe internauți, care nu au ratat prilejul de a râde cu poftă, iar unii și „fără perdea”. Redăm mai jos o parte dintre comentariile stârnite de Bădălău: 

„Nu ești misogin, ești doar prost… 😂”, „Eu nu înțeleg cum poate o femeie să stea lângă el, e foarte limitat “domnul””, „Care voi, bărbații? Bă tu nu ești bărbat, ești un neînțărcat. Cam atât”

„Ce față ai , zici că ai avut conflict cu asfaltul!😂😂😂 ce-or vedea femeile la tine, frumos nu, de vorbit nici atât!”, „Tu nu te compari cu nimeni. Ești un geniu, ești mândria familiei! Trage-ți pantalonii că se vede o parte din creier. Dacă te-a lăsat și Bianca, du-te la călugărie”,  „Îi lipsește mintea😂”, „Doamne ferește 🤣 dacă e o oră, nu e înșelat, trebuie sa fie mai multe ore, am înțeles!” – au fost doar câteva dintre reacțiile internauților la adresa comentariilor lui Gabi Bădălău.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri