Simona Ionescu / Redactor Șef

Interviu Exclusiv cu Alin Panc – Actor, tată și om al lui Dumnezeu. Și prieten cu Nicolas Cage!

Interviu Exclusiv cu Alin Panc – Actor, tată și om al lui Dumnezeu. Și prieten cu Nicolas Cage!
Alin Panc, celebrul actor din „Pup-o, mă!”, de la Prima TV, a acceptat să ofere un interviu în exclusivitate pentru publicația Rețete și Vedete, iar deschiderea artistului vă garantăm că vă va lua prin surprindere. Panc vorbește despre actorie, televiziune, Netflix, prietenul Nicolas Cage, dar și despre legătura lui cu Dumnezeu.

Rețete și Vedete: Ai spus că iubirea publicului este vanitatea actorului. Mai are Alin Panc și alte vanități?

Alin Panc: Sunt plin de vanități, ca toți actorii. Încerc să scap de ele.

– În CV-ul tău de actor sunt extrem de multe producții. Și nu doar românești. Spune-ne care dintre actorii de peste granițe te-a impresionat cel mai tare și de ce?

– Cel mai tare m-a impresionat Demi Moore, prin simplitatea și onestitatea ei. Când am văzut-o în fața mea și mi se adresa relaxată, am crezut că intru în pământ de emoție.

– Dacă ar fi să alegi o întâmplare de la filmările pentru peliculele străine, care este aceea pe care nu o vei uita niciodată?

– Când am filmat cu un mare regizor francez, Alexandre Arcadi, și eram la volanul mașinii în cadru iar pe locurile din spate era un om care îmi spunea să merg încet, eram în urmărire, asta se filma, mă urmăreau niște mafioți și, la un moment dat, mi-a explodat capota … asta făcea cel din spate. Am crezut că dau în apoplexie, neștiind că îmi sare în aer capota.

Alin Panc, actor principal (alături de Văru’ Săndel) în serialul ”Pup-o, mă!”, PRIMA TV, în fiecare Joi – ora 20.00

– Actoria este precum aerul pentru tine. Îți dorești să oferi publicului român producții de calitate. Cum vezi lupta cinematografiei din România?

– Nu este o luptă, este un fapt minunat, faptul ce se întâmplă acum. Apar producții private comerciale, devine business. Producții ce aduc oamenii în sala și asta este excelent.

Iubirea de Dumnezeu: „Nu l-am ascultat când am gândit cu mintea, nu cu sufletul”

– Ce sentiment ai avut odată cu lansarile pe Netflix? Ce înseamnă o astfel de reușită?

Netflix este un reper și a fost o confirmare a nebuniei noastre, a mea și a lui Văru’ Săndel, să facem filmele noastre.

– Care este relația cu fetițele tale?

– E o relație plină de bucurie și veselie. Încerc să le insuflu iubirea de Dumnezeu și respectul pentru valorile Lui morale.

– Ce încerci să le înveți ca fiind cele mai importante valori în viață?

– Cea mai importanta valoare în viață este să fii om, adică să iubești, să respecți oamenii și să fii bun.

– Spuneai, la un moment dat, că cel mai mare regret pe care îl ai este că nu l-ai ascultat întotdeauna pe Dumnezeu. Dă-ne un exemplu concret.

– Așa e, nu l-am ascultat când am gândit cu mintea, nu cu sufletul. Și asta a fost de multe ori. Noi, oamenii, uităm că în suflet este legătura cu Dumnezeu și acolo el ne spune ce să facem.

– Povestește-ne o întâmplare haioasă de pe platourile de filmare ale serialului ”Pup-o, mă!”, difuzat de Prima Tv în fiecare joi, de la ora 20.00.

– Păi toate au fost haioase și toate ne-au făcut să râdem și toate se văd în serial. Viața pe platou este în sine o întâmplare haioasă.

Trăiește din „bonusuri”

– Dând timpul înapoi, la începuturile tale ca actor: te-ai gândit vreo secundă că ai să ajungi aici? Este un drum muncit, dar ai reușit! Crezi că ar fi putut fi altfel, în ciuda muncii susținute? Crezi în șansă/ noroc – elemente ce trebuie să însoțească omul pentru a reuși în viață?

– Am primit de la soartă mai mult decât am dorit eu, mi-am îndeplinit toate visurile iar acum trăiesc din bonusuri. Filmul ”Pup-o, ma !” a fost un mare vis de-al meu, care s-a materializat la triplu plus un serial. Cred în soarta 90%; în meseria asta 9 % este curaj și 1 % muncă.

– Există un om căruia i-ai influențat viața?

– Sigur cred că este un om, dar nu știu eu cine.

– Există cineva care ți-a influențat viața?

– Omul ce mi-a influențat mult viața a fost Victor Ștrengaru, un mare actor ce mi-a fost profesor 1 an. De la el am învățat echilibrul artistic.

– Ai devenit prieten cu Nicolas Cage odată cu filmarile de la “Ghost Rider 2”. Cum este omul Nicholas Cage? Mai păstrați legătura?

– Să-i zicem prieten. Am stat mult împreună la filmări, la ”Ghost Rider”. Este un om plin de pasiune și de căutari, ai ce vorbi cu el, un om cu multe valori interesante, un om care a avut curaj.

– Dacă ar fi în puterea ta, ai schimba ceva din trecutul tău? Dacă da, ce anume?

– Aș schimba. Da! Aș schimba atitudinea mea față de Dumnezeu în tinerețile mele timpurii.

– Ce ne pregătești pentru 2023?

– 3 filme unicat în România și sezonul 2 al serialului ”Pup-o, mă !”

Foto: Arhivă/ IMDB

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre