Simona Ionescu / Redactor Șef

Întotdeauna iubită, niciodată nevastă. De ce nu se mărită Alexandra Dinu

Întotdeauna iubită, niciodată nevastă. De ce nu se mărită Alexandra Dinu
După despărțirea de Adi Mutu, mulți domni cu dare de mână i-au furat inima frumoasei Alexandra Dinu, însă niciunul nu a dus-o în fața altarului. De ce nu se mărită Alexandra Dinu?

Iubită de toată lumea pentru frumusețea și talentul cu care a fost înzestrată de Dumnezeu, Alexandra Dinu are însă o problemă. Deși a avut iubiți celebri din Italia, toate relațiile au eșuat.

Întotdeauna iubită, niciodată nevastă. De ce nu se mărită Alexandra Dinu

A fost la o aruncătură de băț să se căsătorească de trei ori, însă lanțul de iubire s-a rupt de fiecare dată. Unde greșește Alexandra Dinu? După divorțul de celebrul Adrian Mutu, blonda a suferit enorm, dar în 2005 și-a găsit alinarea în brațele bancherului italian, Carlo Cancellieri. După un an de iubire, a fost cerută în căsătorie și când toată lumea aștepta fericitul evenimentul, relația s-a rupt.

N-a mers nici cu producătorul de filme Andrea Rizzoli

A urmat povestea de iubire cu producătorul de filme Andrea Rizzoli Jr., nimeni altul decât fiul celebrei actrițe Eleonora Georgi. Italianul s-a îndrăgostit nebunește de superba Alexandra și au fost împreună timp de patru ani, între 2008-2012. Însă nici de data aceasta nu a fost cu noroc.

„Probabil că în viitor mă voi căsători. Încă mai cântăresc”

”Am făcut unul dintre filmele lui și cu ocazia asta ne-am cunoscut. Ne-am văzut de nenumărate ori, până când am decis să formăm un cuplu. Probabil că în viitor mă voi căsători. Nu știu dacă în viitorul apropiat sau îndepărtat, însă există discuții în acest sens. Încă mai cântăresc”, a mărturisit în acei ani Alexandra Dinu.

La un pas să ajungă în fața altarului cu Luca Bastianello

Când în viața Alexandrei a apărut Luca Bastianello, colegul său din serialul ”Rosso San Valentino”, ghinionul părea că s-a spart. Mai ales că blonda l-a lăudat peste tot, mărturisind că e bărbatul pe care l-a dorit dintotdeauna. Mai mult, a anunțat că va face, în sfârșit, pasul cel mare.

”Luca e o persoană liniștită, e modest, umil. Nu îi place viața de noapte, nici cluburile. Am căutat o astfel de persoană, fiindcă nici mie nu îmi plac. Luca îmi corespunde. Ne pregătim și pentru pasul cel mare. O să ne căsătorim”, a spus Alexandra în 2013. Din nefericire, focul dragostei s-a stins.

Ultimul iubit s-a afișat cu noua sa achiziție pe rețelele de socializare

Până nu demult, actrița a fost împreună cu producătorul de filme Jeffrey Greenstein. Părea că visul i se împlinește, Alexandra plutind pe aripile iubirii timp de șapte ani. Dar anul acesta, cei doi și-au spus adio. Dureros a fost însă momentul în care Alexandra a văzut că Jeffrey a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu noua sa iubită, modelul Salome Chandler…

S-a îndrăgostit acum de un bărbat căsătorit?

Recent, au ieșit vorbe că românca ar fi început o relație cu un bărbat căsătorit. E vorba de Ziv Tetelman, despre care toată lumea știe că e soțul Ralucăi Sandu. Cei doi au fost văzuți în ipostaze romantice, însă adevărul nu-l spune nimeni. Pe de altă parte însă, paparazzi de la Spynews au afirmat că Ziv și Raluca s-ar fi despărțit. Cea mai bună dovadă e faptul că ambii au șters toate fotografiile pe care le-au avut pe rețelele de socializare, însă nici unul dintre ei nu a confirmat separarea.

Viorica Dăncilă, mereu surprinzătoare. Ce spune despre Liviu Dragnea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre